Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlıkİdrar testi silik olup sağlıklı doğum yapan varmı??
Merhaba arkadaşlar en son verdiğim kan değerlerim 2 günde 1 olarak
5
32
48 cıktı
48li deger üstteki test 3 gün önce ki alttakini bugün yaptım silikleşmiş çizgi yani düşük mü yapıcam hep aynı marka kullandım
5
32
48 cıktı
48li deger üstteki test 3 gün önce ki alttakini bugün yaptım silikleşmiş çizgi yani düşük mü yapıcam hep aynı marka kullandım
5
32
48 cıktı
İlk iki değer güzel ama diğerinin en az 64 olması gerekirdi. Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuz.idrar testiniz silik değil ki çok çok net bir şekilde çıkmış ama kan değeriniz yükselirken bir anda bozulmuş gibi
İlk iki değer güzel ama diğerinin en az 64 olması gerekirdi. Sanırım kimyasal gebelik yaşıyorsunuz.idrar testiniz silik değil ki çok çok net bir şekilde çıkmış ama kan değeriniz yükselirken bir anda bozulmuş gibi
5
32
48 cıktı
Canım merhaba, seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve ne hissettiğini anlıyorum..
Benim de değerin önce 101 sonra 154 çıktı; yeterli bir artış değil. Doktorum bana en az % 50 artış bekleriz bu oran olmuş ama tabi şansımızı düşürür dedi.
Yarın tekrar kan vereceğim bende ve şuan dış gebelik olmaması İçin dua ediyorum.
Sadece yalnız olmadığını bil diye yazdım