İdrar testı yanlıs sonuc verır mi

dokuzeylulllll

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
61
15
18
29
Merhaba kızlwr dırek konuyq gırıyorum en son Eylul 5 ınde adet oldum suan 19 gun gecıkme yasıyorum bulantı kasık agrısı bacak agrısı şişkinlik var dun test yaptım negatif cıktı hala bulantım var yanlıs olma ıhtımalı var mı kan pazartesı verıcem adet olmazsam olsaydı cıkardı ama adet agrım var 1 haftadır arada gırıyo cıkıyo agrı yanlıs sonuc alan var mı?

19 günlük gecikmede hamilelik olsaydı bu 7 haftaya denk geliyor demek. Idrarda çıkmama imkanı yok. İçiniz rahat etsin diye kan verin tabii.

Ben tam 12 adet (erken test normal test ) yaptim negatifti. Bu yüzden alerji ilacı, ağrı kesici ilaç içmeye devam ettim. En son bu hafta enfeksiyon ya da farklı bir sorun var hasta olamiyorum diye doktora gittim. Vajinal muyanede enfeksiyon var . Ve rahmin kalinlasmis dedi. Test istedi. Sonuç beta 700 çıktı hamilesin dedi. B3nde YOK ARTIK DEDIM. iki gün sonra gel dedi beta 1700 çıktı. Salı günü tekrar ultrason için cagirdi.

Bende en son eylul 3.de hasta oldum . Ve doktora gitme tarihim ekim 18i. Doktora git hamile degilsen bile başka hastalık varsa hamile kalmadan tedavinin ol . Ben bu ay tüm dış ve alerji için hastanelerden randevu almıştım. Şimdi yarım kaldı. Alerjim beni çok zorluyor daha 4 gudur

Gecıkme 20 gün olmasına ragmen testte neden cıkmadı acaba bende vajınal kasıntım vardı her adet olacagım gun baslar adetım bıtınce bıterdı bu ayda oldu ve gecmedı ve vucudumda da kasıntı cıktı ilac almadım korktum kan versem cıkar mı acaba hala kasıklarım agrıyor

Pazartesi günü için randevu alıp gidin .hiç bekletmeyin . En iyisini doktorlar bilir

Testın. Markası ne acaba nasıl 12 tanesı yanlıs cıkabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…