İdrar testi yaptım anlayanlar lütfen bakabilir misiniz?

Skrc

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
189
65
298
42
İstanbul
Bat 14 Ağustos tu ben 9 ve 10 unda iki gün adet olur gibi kanama yaşadım. 14 ünde adet olmadım bugun 17 si hala adet olmadım. Sabah yaptığım test, tek çizgiydi 2-3 saat sonra atacaktım böyle olmuş. Bir bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG20220817140638.webp
    IMG20220817140638.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 299
10 dakika icinde sonuc cikmayan testler gecersiz oluyor. bence sabah bir daha yapin.

Bence pozitif olabilir. Ben de çok test yapmıştım negatif olanlari saatler sonra da rek cizgiydi

Bat 14 Ağustos tu ben 9 ve 10 unda iki gün adet olur gibi kanama yaşadım. 14 ünde adet olmadım bugun 17 si hala adet olmadım. Sabah yaptığım test, tek çizgiydi 2-3 saat sonra atacaktım böyle olmuş. Bir bakabilir misiniz
Bence siz bir sabah ilk idrarla tekrar yapın adet olur gibiden kastınız hafif pembemsi kanamaysa ve daha önce böyle olmadıysa bir ihtimal vardır eğer çabuk öğrenmek istiyorsanız kan da verebilirsiniz Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah 🥰

Adet olcak gbi agrım var belki adet olurum
Nasıl dayandıniz 12 gün, hadi bir test alın şimdi hep birlikte öğrenelim 😍
ovulasyonla denedim sureklı pozıtıf goruyorum 10 gundur yaptım hepsi boyle

Eklentiler

• 92BD9418-3B6E-4E8B-BCB5-8EABF05ECC21.webp
    92BD9418-3B6E-4E8B-BCB5-8EABF05ECC21.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 252
Bence siz bir sabah ilk idrarla tekrar yapın adet olur gibiden kastınız hafif pembemsi kanamaysa ve daha önce böyle olmadıysa bir ihtimal vardır eğer çabuk öğrenmek istiyorsanız kan da verebilirsiniz Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah 🥰
Bat tarihinden 5 gün önce 2 gün devam eden kanamam oldu, sonra kesildi. Bat tarihim dündü dün adet olmadım yani 2 gün gecikti diyebilirim. Bugün de bu çizgi çıktı

Bir de ben önceki hamileliğimde 5 aylıkken öğrendim:) normal adetlerim devam etti. Kilo alınca diyetisyene gidip hamile olduğumu öğrendim😂

3 günde bir test yapıyorum bir süredir, hiçbiri pozitife dönmedi, 2. Çizgiyi görebildiniz mi peki?
Evet çok bariz görünüyor. Benim suanki gebeligimde çok daha az görünüyordu. Ablama foto atmıştım boşuna sevinmr bsy yok demişti:)

Ovulasyon da sürekli pozitif görenler hamile olduğunu öğrendi hep.. Sizin adınıza çok heyecanlandım ♥️
Yaa agzını yirim senin hadi insallah cnm benmm bende oyle duydum ama 4 uncu gecikmeden test yptım kaset negatıftı ilk sonra 2 saat sonra cok hafıf ama gozle ble zor gorunen cızgi cıkmıstı umutlanmadım

Hadi inşallah 🥰 bu arada siz de ikiz bekliyormussunuz. Ben de çok istiyorum. Annem ikiz. Sizin ailede var mı hiç?
Annemin akrabalarinda var ama hiç mi hiç beklemiyordum. O kdr büyük şok yaşadık ki hala bazen inanamıyorum 😄 inşallah rabbim isteyen herkese versin

Yaa agzını yirim senin hadi insallah cnm benmm bende oyle duydum ama 4 uncu gecikmeden test yptım kaset negatıftı ilk sonra 2 saat sonra cok hafıf ama gozle ble zor gorunen cızgi cıkmıstı umutlanmadım
Bak şöyle düşün, eminim sürekli test yapıyorsunuz benim gibi ve hiçbirini atmıyorsunuz:)) Hangi gebelik testiniz pozitife döndü daha önce? benim hiçbiri dönmedi sonuç olarak hamile olma olasılığımız var:)

Bak şöyle düşün, eminim sürekli test yapıyorsunuz benim gibi ve hiçbirini atmıyorsunuz:)) Hangi gebelik testiniz pozitife döndü daha önce? benim hiçbiri dönmedi sonuç olarak hamile olma olasılığımız var:)
Ama erken gebelıkte yaptım onda hic cıkmadı kasetten snra erken gebelık yaptım hatta 2 gun bekleyip o negatıfti ama hala adet olmadım suan agrılarım var adet olcak gibi ay insallah oyleyız dır yaaaa

Ama erken gebelıkte yaptım onda hic cıkmadı kasetten snra erken gebelık yaptım hatta 2 gun bekleyip o negatıfti ama hala adet olmadım suan agrılarım var adet olcak gibi ay insallah oyleyız dır yaaaa
Erken gebelik testlerinin kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Pazarlama stratejisi bence tamamen. Neyse heveslenmeyelim 😁 sonra çok kötü oluyor 😔

Back
X