Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biliyorum öyle oldugunu ama, Bir çok kişi bu şekilde hamile olduğunu öğrenmiş, peki çizgi görebildiniz mi? Ben mi deliriyorum:)10 dakika icinde sonuc cikmayan testler gecersiz oluyor. bence sabah bir daha yapin.
3 günde bir test yapıyorum bir süredir, hiçbiri pozitife dönmedi, 2. Çizgiyi görebildiniz mi peki?Bence pozitif olabilir. Ben de çok test yapmıştım negatif olanlari saatler sonra da rek cizgiydi
Benmde oyle cıkmıstı ama hala adet olmadım yoktur diye 12 gun gecikemm var3 günde bir test yapıyorum bir süredir, hiçbiri pozitife dönmedi, 2. Çizgiyi görebildiniz mi peki?
Nasıl dayandıniz 12 gün, hadi bir test alın şimdi hep birlikte öğrenelimBenmde oyle cıkmıstı ama hala adet olmadım yoktur diye 12 gun gecikemm var
Bence siz bir sabah ilk idrarla tekrar yapın adet olur gibiden kastınız hafif pembemsi kanamaysa ve daha önce böyle olmadıysa bir ihtimal vardır eğer çabuk öğrenmek istiyorsanız kan da verebilirsiniz Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahBat 14 Ağustos tu ben 9 ve 10 unda iki gün adet olur gibi kanama yaşadım. 14 ünde adet olmadım bugun 17 si hala adet olmadım. Sabah yaptığım test, tek çizgiydi 2-3 saat sonra atacaktım böyle olmuş. Bir bakabilir misiniz
ovulasyonla denedim sureklı pozıtıf goruyorum 10 gundur yaptım hepsi boyleNasıl dayandıniz 12 gün, hadi bir test alın şimdi hep birlikte öğrenelim![]()
Bat tarihinden 5 gün önce 2 gün devam eden kanamam oldu, sonra kesildi. Bat tarihim dündü dün adet olmadım yani 2 gün gecikti diyebilirim. Bugün de bu çizgi çıktıBence siz bir sabah ilk idrarla tekrar yapın adet olur gibiden kastınız hafif pembemsi kanamaysa ve daha önce böyle olmadıysa bir ihtimal vardır eğer çabuk öğrenmek istiyorsanız kan da verebilirsiniz Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah![]()
Ovulasyon da sürekli pozitif görenler hamile olduğunu öğrendi hep.. Sizin adınıza çok heyecanlandımAdet olcak gbi agrım var belki adet olurum
ovulasyonla denedim sureklı pozıtıf goruyorum 10 gundur yaptım hepsi boyle
Bir de ben önceki hamileliğimde 5 aylıkken öğrendim:) normal adetlerim devam etti. Kilo alınca diyetisyene gidip hamile olduğumu öğrendimBence siz bir sabah ilk idrarla tekrar yapın adet olur gibiden kastınız hafif pembemsi kanamaysa ve daha önce böyle olmadıysa bir ihtimal vardır eğer çabuk öğrenmek istiyorsanız kan da verebilirsiniz Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah![]()
Evet çok bariz görünüyor. Benim suanki gebeligimde çok daha az görünüyordu. Ablama foto atmıştım boşuna sevinmr bsy yok demişti:)3 günde bir test yapıyorum bir süredir, hiçbiri pozitife dönmedi, 2. Çizgiyi görebildiniz mi peki?
Yaa agzını yirim senin hadi insallah cnm benmm bende oyle duydum ama 4 uncu gecikmeden test yptım kaset negatıftı ilk sonra 2 saat sonra cok hafıf ama gozle ble zor gorunen cızgi cıkmıstı umutlanmadımOvulasyon da sürekli pozitif görenler hamile olduğunu öğrendi hep.. Sizin adınıza çok heyecanlandım![]()
Hadi inşallahEvet çok bariz görünüyor. Benim suanki gebeligimde çok daha az görünüyordu. Ablama foto atmıştım boşuna sevinmr bsy yok demişti:)
Annemin akrabalarinda var ama hiç mi hiç beklemiyordum. O kdr büyük şok yaşadık ki hala bazen inanamıyorumHadi inşallahbu arada siz de ikiz bekliyormussunuz. Ben de çok istiyorum. Annem ikiz. Sizin ailede var mı hiç?
Bak şöyle düşün, eminim sürekli test yapıyorsunuz benim gibi ve hiçbirini atmıyorsunuz:)) Hangi gebelik testiniz pozitife döndü daha önce? benim hiçbiri dönmedi sonuç olarak hamile olma olasılığımız var:)Yaa agzını yirim senin hadi insallah cnm benmm bende oyle duydum ama 4 uncu gecikmeden test yptım kaset negatıftı ilk sonra 2 saat sonra cok hafıf ama gozle ble zor gorunen cızgi cıkmıstı umutlanmadım
Ama erken gebelıkte yaptım onda hic cıkmadı kasetten snra erken gebelık yaptım hatta 2 gun bekleyip o negatıfti ama hala adet olmadım suan agrılarım var adet olcak gibi ay insallah oyleyız dır yaaaaBak şöyle düşün, eminim sürekli test yapıyorsunuz benim gibi ve hiçbirini atmıyorsunuz:)) Hangi gebelik testiniz pozitife döndü daha önce? benim hiçbiri dönmedi sonuç olarak hamile olma olasılığımız var:)
Erken gebelik testlerinin kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Pazarlama stratejisi bence tamamen. Neyse heveslenmeyelimAma erken gebelıkte yaptım onda hic cıkmadı kasetten snra erken gebelık yaptım hatta 2 gun bekleyip o negatıfti ama hala adet olmadım suan agrılarım var adet olcak gibi ay insallah oyleyız dır yaaaa