Aşılama ıdrar testı yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

imoje

Su akar yolunu bulur..
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
831
5
96
Diğer
Arkadaslar merhabalar,
asilamanizin kacinci gunu idrar testi yapmaya basladiniz ve sonuclariniz ne oldu paylasmak istermisiniz?

ben 8.gün yaptım ikinci çizgi silik çıktı kan yaptırdım pozitif 9.gün ayrıntılı kan yani bchg bugün .7.98. pazartesi bir daha yaptırıcam hayırlısı bakalım ama en iyisi yapmamak böyle heveslenip beklemek daha kötü...

:jeyyar::jeyyar:Ben hiç test falan yapmamıştımm :)Kendim testim zaten hahaha:roflol:adeti paşalar gibi bekledim:jeyyar:

Diger arkadaslarima da pes etmek yok diyorum :) gerci soylemesi kolay degilmi sonucta vucudumuza baya yukleniyoruz ilaclarla... Hakimizda hayirlisi neyse o olsun..
arkadaslar sizce genelde 8. gun mu belli oluyor idrar testinde?

Diger arkadaslarima da pes etmek yok diyorum :) gerci soylemesi kolay degilmi sonucta vucudumuza baya yukleniyoruz ilaclarla... Hakimizda hayirlisi neyse o olsun..
arkadaslar sizce genelde 8. gun mu belli oluyor idrar testinde?

8. günü belli olan bir arkadaş var burada ben okudum silik çıkmış ama çıkmış ama bence acele etmemek lazım çünkü o testlerde çıkması için bhcg nin 20 nin üstüne çıkması gerekiyormuş boşuna canını sıkarsın acele etme

Arkadaslarrrr 7. 8. 9. gun idrar testi yapiyordum hep idrar gidecegi yonde ilerlerken silik pembe belirip yok oluyorduuu :) bugun seytan durttu tekrar yapicam yaa dedim eger cikmazsada uzmucem kendimi dedim kabullenip tekrar yaptimm ve silik pembe bir cizgi bu sefer kaldiii... dedim ki gozlerim sasi oldu artik bende esime gosterdim oda ikinci silik pembe cizgi var orada dedi.. yani ihtimal bile vermiyordum ikinci cizgiye cunku kabullendim yani olmaz diye. ilk asilamamiz.. kismet bakalim yarinda yapicam eger sasirtmaca degilse olumlu dusuneyim mi acaba?

catlatma ilacından dolayıda bu şekilde cıkmış olabilir ama sakın unutma...en iyisi kanda bakılması 90 üstünde ise gebelik pozitif denir...

Kismet artik. "kanda zaten" baktiracagiz.. ama idrarda ikinci cizgi cikinca insanin ister istemez hosuna gidiyor.. Allahim bilir...

bende bugün 10. günümde idrar testi yaptım. ne yazık ki tek çizgi.:(((

benim üçüncü aşılamam artık test bile yapmıyorum 15ci gün kendim bile inanmıyorum hamile kalcağıma bir kere yaşadım rüya gibiydi bitti

arkadaşlar lütfen yardım edin bana dün akşam idrar testi yaptım renksiz çizgi çıktı anlamadım sabah tekrar baktım var ama renkiz çizgi belirign hiç böyle olmazdı bide kahverengi akıntım var ne yapacağımı şaşırdım yrdım edin arkadaşlar

Back
X