İdrar testi

EddaBlk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
1.589
982
123
33
günqydın hanımlar sizce hamilelik varmı

Eklentiler

• 881ECBF5-6E89-4535-B448-7E2D9FD91CCB.webp
    881ECBF5-6E89-4535-B448-7E2D9FD91CCB.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 139
Kızlar adetim çok düzensiz en son 19 ekimde oldum hala adet olmadım çok düzensiz oldugu içinde adet günüm ne zaman kaç gün geçti bilemiyorum 4 gün önce test yaptım çok silik çift çizgi çıktı 2 gün önce yaptım bişey yoktu kan tahlili yapmayada çok çekiniyorum sizce tekrardan ne zaman test yapmalıyım ?

Kızlar adetim çok düzensiz en son 19 ekimde oldum hala adet olmadım çok düzensiz oldugu içinde adet günüm ne zaman kaç gün geçti bilemiyorum 4 gün önce test yaptım çok silik çift çizgi çıktı 2 gün önce yaptım bişey yoktu kan tahlili yapmayada çok çekiniyorum sizce tekrardan ne zaman test yapmalıyım ?
Nerdeyse baya olmuş canım bence testle değil kan vermen gerek bi lafın dğumcuya git gebelik yoksa adetin düzenlenir hormonlarına bakılır inşallah gebesindirde hiçbirşeye gerek kalmaz

Banamı sordun canım nasipse var bugğn tekrar kan vercem artış olduysa vardır inşallah sizde varmı gebelik
hadi inşallah kaç çıktı değerin
Benim 2.5 aylık kızım var canım
6.5 yaşında büyük kızım
3.5 yaşında birde oğlum var

hadi inşallah kaç çıktı değerin
Benim 2.5 aylık kızım var canım
6.5 yaşında büyük kızım
3.5 yaşında birde oğlum var
Ay maşallah raabim evlatlarını sana bağışlasın canım değerim adetime 2 gün kala 47 çıktı ama dünden beri akıntım bi normal bi açık kahve oluyor Akıntının içinde sen tecrübelisindir normalmidir ki ilaç kullanıyorum daha önce kayıplarım olduğu için progestran folik coraspirin ve kan sulandırıcı iğne rabbime emanet

Ay maşallah raabim evlatlarını sana bağışlasın canım değerim adetime 2 gün kala 47 çıktı ama dünden beri akıntım bi normal bi açık kahve oluyor Akıntının içinde sen tecrübelisindir normalmidir ki ilaç kullanıyorum daha önce kayıplarım olduğu için progestran folik coraspirin ve kan sulandırıcı iğne rabbime emanet
benimde 3 dusugum oldu canım daha çok yeniymiş 2 güne bir değerine baktir bende progestan kullandım kızımda tekrar düşmesin diye
Kahveakinti düşük tehlikesidir canım dinlen bol bol kırmızıya dönerse biraz isler zorlasiyor
Canını sıkmak istemezdim ama düşük gecmisinde var ilaçlarını kullan uzan

benimde 3 dusugum oldu canım daha çok yeniymiş 2 güne bir değerine baktir bende progestan kullandım kızımda tekrar düşmesin diye
Kahveakinti düşük tehlikesidir canım dinlen bol bol kırmızıya dönerse biraz isler zorlasiyor
Canını sıkmak istemezdim ama düşük gecmisinde var ilaçlarını kullan uzan
Vala digerinde hiç ağrım sızım olmadı herşey iyi gitti boş gebelik oldu o kadar üzerine düştüm şimdide diyorum rabbim sana emanet Yiyecek ekmeği varsa gelir zaten

Kızlar bu test bozukmu ?

Eklentiler

• 15604932-71F7-4E56-ACD5-2854ECD5A971.webp
    15604932-71F7-4E56-ACD5-2854ECD5A971.webp
    81 KB · Görüntüleme: 58
Back
X