Canım ben çizgi göremedim hayırlısı olsun hakkındaMerhaba adetim bugün 3 gün gecikti .Bu ay ovulasyon testi kullandım 16.güne kadar pik göremeyince moral bozukluğuyla testi bıraktım.Bugün sabah yaptığım testte de ışığa tutunca görünen ama normal bakılınca gözükmeyen bi silik çizgi var Sizce ne yapmam gerekiyor bu test pozitifmi ?
Ben ikinci çizgi goremedim canım.Merhaba adetim bugün 3 gün gecikti .Bu ay ovulasyon testi kullandım 16.güne kadar pik göremeyince moral bozukluğuyla testi bıraktım.Bugün sabah yaptığım testte de ışığa tutunca görünen ama normal bakılınca gözükmeyen bi silik çizgi var Sizce ne yapmam gerekiyor bu test pozitifmi ?
Amin canımCanım ben çizgi göremedim hayırlısı olsun hakkında
Geç döllenmeyse daha çıkmaz diye kan vermek istemiyorum yaBelli belirsiz bir çizgi var gibi ama kesin hamilesiniz diyemem. Bence bir kan verin.
Rabbim hakkımızda hayırlısınj versinBen ikinci çizgi goremedim canım.
Bende bu sabah yaptım bende de böyle negatif yani
Yumurtlaman geç oldu ise olabilir canım ama bu testte gebelik görünmüyor. Yine de her ihtimale karşı kan testi verebilirsin Kesin sonuç için Rabbim tez zamanda nasip etsinAmin canımKaç zamandan sonra ilk defa adetim gecikti bende yumurta tembelliği var ve hamilelik belirtilerimde var beyaz akıntı ve bel ağrısı sizce geç döllenme olma olasılığı varmıdır
Yumurtlamamın geç olduğundan eminim canım şimdi ovulasyon testlerime baktım adet başlangıcından 19gün boyunca yapmışım canımYumurtlaman geç oldu ise olabilir canım ama bu testte gebelik görünmüyor. Yine de her ihtimale karşı kan testi verebilirsin Kesin sonuç için Rabbim tez zamanda nasip etsin
İnşallah canım 2 gün sonra bidaha yapcam test rabbim büyük inşallah vardır benimledirCok net olmayan belli belirsiz bir cizgi gordum her gun sabah ilk idrarla test yapin 2. Cizginin koyulasmasini takip edin varsa koyulasacaktir ona gorede kan verirsiniz
2 günde bir sabah ilk idrarla testi tekrarla bakalım canım çizgide koyulaşma olacak mıYumurtlamamın geç olduğundan eminim canım şimdi ovulasyon testlerime baktım adet başlangıcından 19gün boyunca yapmışım canım
Gecikmeyle beraber bir daha idrar testi yapin. Çift çizgi gorurseniz kan verirsiniz. Geç dollenme kanda cikmazsa idrarda hiç çikmaz zaten.Geç döllenmeyse daha çıkmaz diye kan vermek istemiyorum yasizce ne zaman vermem lazım kan
Rabbim hakkımızda hayırlısınj versin
Canım bugün kan verdim 0.27 çıktı galiba sonrasındada yükselmez artıkGecikmeyle beraber bir daha idrar testi yapin. Çift çizgi gorurseniz kan verirsiniz. Geç dollenme kanda cikmazsa idrarda hiç çikmaz zaten.
Negatif malesef canim. Gelecek aya insallahCanım bugün kan verdim 0.27 çıktı galiba sonrasındada yükselmez artık
İnşallah canımNegatif malesef canim. Gelecek aya insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?