- 22 Aralık 2020
- 102
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi busradnsmn
Kızlar idrar testinde görünürlüğü gittikçe düşmesi kimyasal gebelik mi oluyor kan vermeye gidemiyorum sırayla dün ve bugün yaptığım testleri atıyorum çizginin görünürlüğü azaldı biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadığından değil de kimyasal mı acaba dedim beta düştükçe silikleşirmiş onda da şu an gitme durumum olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum sanırımAlakası yok olmasaydi hic cikmazdi artik gtmen lazim senn net war
Stres yapma bunu kan vermeden bilemezsin gtme durumun yoksa testlere devam et bklm caninida skma bebisin senleOlmadığından değil de kimyasal mı acaba dedim beta düştükçe silikleşirmiş onda da şu an gitme durumum olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum sanırım
Malesef oluyo gecen ay basima geldi ilki net cikti ama sonraki testler gittikce koyulasmasi gerekirken dahada gorunmez hale geldi ve regl kanamasiyla dusurdum ..kan vermeden bilemezsin idrar testiyle kimyasal gebelik belli olmaz hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla :)
Haber ver mutlaka insallah degildir basima geldi seni anliyorum daha belirgin olmasi gerekirken gittikce silik olmaya basliyor sende olmasinKızlar idrar testinde görünürlüğü gittikçe düşmesi kimyasal gebelik mi oluyor kan vermeye gidemiyorum sırayla dün ve bugün yaptığım testleri atıyorum çizginin görünürlüğü azaldı biraz
Hamilesiniz, iki gün sonra tekrar kan verip artışı takip edin. Hayırlı olsun.Kan verdim kızlar sonuç bu şekil de
Bende kan verdim 680 cıktı 2 gün sonra tekrar mı vericemKan verdim kızlar sonuç bu şekil de