Gebeliğe Hazırlık İdrar testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busradnsmn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
102
23
18
28
Kızlar idrar testinde görünürlüğü gittikçe düşmesi kimyasal gebelik mi oluyor kan vermeye gidemiyorum sırayla dün ve bugün yaptığım testleri atıyorum çizginin görünürlüğü azaldı biraz

Eklentiler

• 7AD8C674-8D90-4E0E-8A92-0CE4E1AE6ACA.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 99
  • AFEDAB6C-B3F3-4627-B395-1B3C0FC0E6A7.webp
    11 KB · Görüntüleme: 93
Alakası yok olmasaydi hic cikmazdi artik gtmen lazim senn net war
Olmadığından değil de kimyasal mı acaba dedim beta düştükçe silikleşirmiş onda da şu an gitme durumum olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum sanırım

Olmadığından değil de kimyasal mı acaba dedim beta düştükçe silikleşirmiş onda da şu an gitme durumum olmadığı için biraz sıkıntı yapıyorum sanırım
Stres yapma bunu kan vermeden bilemezsin gtme durumun yoksa testlere devam et bklm caninida skma bebisin senle

kan vermeden bilemezsin idrar testiyle kimyasal gebelik belli olmaz hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla :)

kan vermeden bilemezsin idrar testiyle kimyasal gebelik belli olmaz hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla :)
Malesef oluyo gecen ay basima geldi ilki net cikti ama sonraki testler gittikce koyulasmasi gerekirken dahada gorunmez hale geldi ve regl kanamasiyla dusurdum ..

Haber ver mutlaka insallah degildir basima geldi seni anliyorum daha belirgin olmasi gerekirken gittikce silik olmaya basliyor sende olmasin

Canım sen git kan ver. Öyle testle kimyasal filan hikaye onlar. Beta HCG değerinden anlaşılır o 2 günde bir takip yaparak anlarsın. Zaten bebek var. Bebeğin sağlığını düşünüyorsan gdip kan vermek en doğrusu

Kan verdim kızlar sonuç bu şekil de

Eklentiler

• CFE34B64-C0B6-4135-99CA-C4857B5C6DFD.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…