Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar idrar testinde görünürlüğü gittikçe düşmesi kimyasal gebelik mi oluyor kan vermeye gidemiyorum sırayla dün ve bugün yaptığım testleri atıyorum çizginin görünürlüğü azaldı biraz
Malesef oluyo gecen ay basima geldi ilki net cikti ama sonraki testler gittikce koyulasmasi gerekirken dahada gorunmez hale geldi ve regl kanamasiyla dusurdum ..
Kızlar idrar testinde görünürlüğü gittikçe düşmesi kimyasal gebelik mi oluyor kan vermeye gidemiyorum sırayla dün ve bugün yaptığım testleri atıyorum çizginin görünürlüğü azaldı biraz
Canım sen git kan ver. Öyle testle kimyasal filan hikaye onlar. Beta HCG değerinden anlaşılır o 2 günde bir takip yaparak anlarsın. Zaten bebek var. Bebeğin sağlığını düşünüyorsan gdip kan vermek en doğrusu