İdrar Testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tpsek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tpsek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
11
5
36
31
22 şubatta her zamanki adet düzenimden farklı bi şekilde kanamam oldu ağrısız ve kısa sürdü 24 şubatta bitti . yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum biter bitmez erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Tekrarlamak istiyorum sizce ne zaman tekrar idrar testi yapmalıyım

Yerleşme olarak düşündüğünüz tarihten 1 hafta kadar sonra yaparsanız anca çıkar diye düşünüyorum.

22 şubatta her zamanki adet düzenimden farklı bi şekilde kanamam oldu ağrısız ve kısa sürdü 24 şubatta bitti . yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum biter bitmez erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Tekrarlamak istiyorum sizce ne zaman tekrar idrar testi yapmalıyım
Kanama pembe veya kahverengi tonlarda adet başlangıcı gbi olup kesildiyse yerleşme kanamasi olmasi muhtemel. Ama kirmizi ve yoğunsa başka etkenlerden dolayı adetinizde değişkenlik olmus olabilir

Baya ilginçti önce kahve rengi başladı az miktarda sonrasında hafif kırmızı tonlara geçti pıhtı yoktu be sonrasında peçeteye sildiğimde pembesiydi . Az ve ağrısız ve . Diğer bi kaç belirtimde olunca şüphelendim

Sonucunuz ne oldu acaba

Back
X