İdrar testiii regl' e bi kaç gün kala negatiff çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenennn?

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Yaa Dahaa ilk ay denememizz ama ben yinede nedense çok istiyodumm yarın yada cumaa regl günümm ama adet olacağım hissi var sankii. ve bugun gidip 3 tane test aldım yakındaki eczanede tek marka varmış 2.5 tl di bazenn olumsuz sonuç verebiliyo yaa bu testler inş benim aldıklarımda yanlış gösterenlerdendir en son adetim 6 kasım vee benım kaç gün belli olmaz ama geri gelirr son iki ay bir gün geri geldi 28-29 günde bir adet olurum vee normalde yarın olmam gerekiyorr aldıgım testleri dayanamayıpp yaptımm iki tane peş peşee ilk idrarım da degildii ve beklettmeden gelir gelmezz yaptım testi tek çizgi gördüm kızlar varmı bölee tek görüp sonra hamilee olduğunu anlayanlar kan testi için daha erken oldugunu düşünüoyorumm

sana küsüm ben bana nie mesaj atmadın..buarada bak canım senin yaptığın idrar testi..idrar testlerinde kana karışma süresi 10 gunu bazen daha uzun bi sureyi bulabiliyor..erken sonuç veren tek sey kan tahlili..yani senin idrarında çıkan negatif bir sonuçsa bu sonuç asla ama asla kesin olamaz..pozitifte yanılma payı yok ama negatifte var..

ben adetım 3 gun gecmıstı yaptım test tek cızgı cıktı ama regl olmayınca 5 gun doktora gıttım kan testı yaptırdım hamıle oldgmu ogrendm

niye öle diyosun canm moralim zaten bozuk

ben adetım 3 gun gecmıstı yaptım test tek cızgı cıktı ama regl olmayınca 5 gun doktora gıttım kan testı yaptırdım hamıle oldgmu ogrendm

ahh canım yaa tek umudum allahımm bidee sizin gibi negatif çıkıp kanda pozitif oldugunu ögrenennn hamişler :)

niye öle diyosun canm moralim zaten bozuk
kız ben 5 saat seni bekledim kızarım tabi dur daha cok kızaacammmmm senin sonucun sonuç değil kesinlik hic yok kac kişi bir gun once yapıp negatifi gorup ardından pozitif demiş görmedin mi..adet olana kadar umut var..anca adet olursun taamm derim ama daha dur sen niye hemen uzuluyorsun daaha gununnnn varrrrrrrrr

çok susuyorum canm bu araa D: ve ne dicem tek çizgiyi görüne sinirimden uyumuşum saat 1.5 muydu neydi 7 ye gelıyodu kalktıgımda :)

çok susuyorum canm bu araa D: ve ne dicem tek çizgiyi görüne sinirimden uyumuşum saat 1.5 muydu neydi 7 ye gelıyodu kalktıgımda :)

tamam kızmıcam geçti sinirim ama bidaha bianda oyle uzulme anlaştık mı..soz mu

tamam kızmıcam geçti sinirim ama bidaha bianda oyle uzulme anlaştık mı..soz mu

aynen canım anlaştıkk nasıl olsa adet olmadan anlamıcamm bu durumuu sımdı kendı kendımee de gıdıp adet geçmedenn kan testıne gerek yokk idrar testıde buyuk olasılıkllaa herkesde yanlış çıkıyorr yada erken çıkmıoo o zaman sıkntı yok :)

aynen oyle iste bu benim tutkum

bizimde ilk denememizz.. adetimede baya var dayanamayıp test yapıyorum ama negatifff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…