• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testim negatif mi pozitif mi acil yardimmm

umut_yolcusu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
144
61
48
35
Arkadaslar bugun adet olmam gerekiyodu olmadim. Hamilelik belirtisi olarak sadece kasiklarimda batma ve sislik var. Bi sag kasigim agriyo bi sol kasigim agriyo anlamadim bisey. Evde test yaptim. Resmini yuklicem simdi. deneyimli arkadaslar bakip bi yorum yaparlarsa cok makbule gecer. Ama agrilar adet agrisina benzemiyo tuhaf bi agri. Hic bi adet belirtimde yok. Normalda yataklik olmam lazimdi simdi. Ama testteki ikinci cizgi cooooookkkk silik cikti. Lutfen bi yorum yapin. Bilemedim ben simdi

20160109_170832.webp

Sanki hafif bi cizgi var gibi ama emin olamadım bence hemen kan testi yaptır merak ettim bende :KK51:

Biraz bekle 1 saat kadar sonra yine bak benimkide boyleydi ve oglusum.suan 1 yasinda :)

Hakkinda hayirlisi

Arkadaslar yorumlarinz icin sagolun. Ben bu testi 3 gun once yaptirdim. Bugun adetin 2.gunu olmasi lazimdi ama yok. Sizce kan testi mi yaptirayim yoksa bi test daha alip yeniden deniyim mi? Cunku cizgi net degil

Emin degilim gerci ama icimi rahatlatmak icin once bitane daha test alip yeniden deniyecem. Eger yine boyle cikarsa o zamanda gidip kan testi yaptiracam.

Inşallah hamilesindir canım. Idrar testi dene bakalım bi daha nasıl çıkacak. Yine silik cizgi çıkarsa o zaman kan testi yaptir

Insallaaahhh ya dua edin bana kizlar insallah hamileyimdir ve insallah hamileysem saglikli bi bebektir. Cunku ikinci hamileligim bu. Ilkinin kalbi durdu 3 aylik hamileyken aldilar :(

ilk günlerde zaten çizgi silik cıkar beta hgc yükseldikçe oda kırmızılaşır ha mi le sinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zaten sadece kasıkların agırır adet olucan gibi bi türlü olmazssın agırırda agırır. tahminen 1 aylık hamilesin sen.başka belirtide olmaz zaten 2. ay mide bulantın başlar.

[QUOTE="suna2222, post: 44567642, member: 6589]zaten sadece kasıkların agırır adet olucan gibi bi türlü olmazssın agırırda agırır. tahminen 1 aylık hamilesin sen.başka belirtide olmaz zaten 2. ay mide bulantın başlar.[/QUOTE]
Canik cok guzel seyler yazmissin. Ama az once gidip bi test daha aldim ama tek cizgi cikti :( nasil uzuldum anlatamam. Ama tuhaf bi testti. Tek cizgi olmasinaragmen o bile silik cikti. Napicam ben simdi :( :(

senin ikinci yaptıgın test olmamış adetinden kaç gün geçti ve ikincisi yok denilecek kadar silikte cıksa hamilesin.iyisinden bir test daha al sonucu bana yaz ve hemen birde kan tahlili yaptır ama bence hamilesin.

senin ikinci yaptıgın test olmamış adetinden kaç gün geçti ve ikincisi yok denilecek kadar silikte cıksa hamilesin.iyisinden bir test daha al sonucu bana yaz ve hemen birde kan tahlili yaptır ama bence hamilesin.
Kan testi yaptirdim hcg 50 cikti. Doktor pozitif ama daha cok yeni dedi :) en fazla 10 gunluk dedi

Back
X