- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kantesti için 10 gün beklemek mi lazım yoksa şimdi gidip yaptırsam sonuç çıkar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki şimdi çıkar neden bekliyosun çok heyecanlı birşey :)Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kantesti için 10 gün beklemek mi lazım yoksa şimdi gidip yaptırsam sonuç çıkar mı?
Korkuyorum ya sonuç negatif çıkarsa diyeeTabiki şimdi çıkar neden bekliyosun çok heyecanlı birşey :)
Umutlandırmayın benii bu testlerin yanılma payı var mı?kan testi yapmana gerk yok bence. doktora git, keseyi görürsünüz inşallah :)
Hayırlısıyla pozitif çıkar inşallah gitmeden de olmaz erkenden sonucu öğren daha iyi senin için.Korkuyorum ya sonuç negatif çıkarsa diyee
Folic asit kullanıyordum sdece ne güzel ya darısı isteyenlerin ve benim başıma telekkür ederim:)evet var ama şöyle;
negatif çıktıysa yanılmış olabilir test(yani negatif olsa bile hamile olma ihtimaliniz var), ama pozitif ise yanılma payı çok çokküçük. çünkü o hormon hamilelik harici vücutta olan bir hormon değil diye biliyorum. başka ilaç vs falan kullanmıyorsanız tabi.
ben kan testi yaptırmadım. iki kez test yaptım ikisi de pozitifti. hemen doktora gittim. 5 haftalık hamilyedim ve keseyi gördük:)
Haklısınız hayırlısı tabiHayırlısıyla pozitif çıkar inşallah gitmeden de olmaz erkenden sonucu öğren daha iyi senin için.
Benim 3 gün gecıkmemde pozıtıfı gördüm hemen kan testınde gıttım 97.54 çıktı bence gıtmelısın degerın benden cok yüksek çıkar zaten hayırlısı olsun canımArkadaşlar adetim 8 gün gecikti bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kantesti için 10 gün beklemek mi lazım yoksa şimdi gidip yaptırsam sonuç çıkar mı?
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı ve hayırlı olurBenim 3 gün gecıkmemde pozıtıfı gördüm hemen kan testınde gıttım 97.54 çıktı bence gıtmelısın degerın benden cok yüksek çıkar zaten hayırlısı olsun canım
Gözün aydın canım :)Hamileyim arkadaşlar çok mutlyum:)
çok teşekkür ederim şimdiden bulantılarım başladı bileeGözün aydın canım :)