İdrar Testim Pozitif Çıktı Kan Testinde Kesin Sonuç Görülür mü?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kantesti için 10 gün beklemek mi lazım yoksa şimdi gidip yaptırsam sonuç çıkar mı?

evet var ama şöyle;

negatif çıktıysa yanılmış olabilir test(yani negatif olsa bile hamile olma ihtimaliniz var), ama pozitif ise yanılma payı çok çokküçük. çünkü o hormon hamilelik harici vücutta olan bir hormon değil diye biliyorum. başka ilaç vs falan kullanmıyorsanız tabi.

ben kan testi yaptırmadım. iki kez test yaptım ikisi de pozitifti. hemen doktora gittim. 5 haftalık hamilyedim ve keseyi gördük:)

Folic asit kullanıyordum sdece ne güzel ya darısı isteyenlerin ve benim başıma telekkür ederim:)

Arkadaşlar adetim 8 gün gecikti bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kantesti için 10 gün beklemek mi lazım yoksa şimdi gidip yaptırsam sonuç çıkar mı?
Benim 3 gün gecıkmemde pozıtıfı gördüm hemen kan testınde gıttım 97.54 çıktı bence gıtmelısın degerın benden cok yüksek çıkar zaten hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…