İdrar testim pozitif, kan testim negatif.

ylmzftm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
61
13
3
27
Herkese merhaba. Ben 1 yıl 3 aydır evliyim ve evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Testlerim, rahim filmim, eşimin sperm testleri her şeyi normal çok iyi. İki kere klomen+Çatlatma denedik sonuç yine hüsrandı. Bu ay kendimiz deneyelim dedik. Adetlerimde her zaman düzenlidir erken olurum, geç olmam.
Bu ay akıntıma göre, uygulamaya göre vs günleri değerlendirdik.
Adet olmam gereken günde bazı belirtilerim olmaya başladı. Bunlar: hafif ve sık olan baş dönmeleri, mide bulantısı, uykuya eğilim, yorgunluk…
Adetimin gecikmesinin bugün 5.günü…
Adet günüm ve sonraki 2 gün evde gebelik testi yaptım sonuç negatifti…
Dün akşam yeniden bi test alarak denemek istedim. Ve gözlerime inanamadım pozitif çıktı. Ve anında çıktı bekleme vs olmadı bile. Silikti ama vardı. Hemen acil’e kan vermeye gittik ve kan sonucum 0.100 çıktı. Beni adeta yıktı diyebilirim.
Bunun sebebi ne olabilir? Kan testi kesin sonuç mudur? Hala adet olmadım, ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim…

Herkese merhaba. Ben 1 yıl 3 aydır evliyim ve evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık. Testlerim, rahim filmim, eşimin sperm testleri her şeyi normal çok iyi. İki kere klomen+Çatlatma denedik sonuç yine hüsrandı. Bu ay kendimiz deneyelim dedik. Adetlerimde her zaman düzenlidir erken olurum, geç olmam.
Adet olmam gereken günde bazı belirtilerim olmaya başladı. Bunlar: hafif ve sık olan baş dönmeleri, mide bulantısı, uykuya eğilim, yorgunluk…
Dün akşam yeniden bi test alarak denemek istedim. Ve gözlerime inanamadım pozitif çıktı. Ve anında çıktı bekleme vs olmadı bile. Silikti ama vardı. Hemen acil’e kan vermeye gittik ve kan sonucum 0.100 çıktı. Beni adeta yıktı diyebilirim.
Bunun sebebi ne olabilir? Kan testi kesin sonuç mudur? Hala adet olmadım, ne yapmalıyım?
Kan net kesin sonuçtur idrar testleri yanıltıcı olabilir gecikme 1 hafta sonra tekrar et kanı

bazı testler yanıltıcı olabilir benimde bi ara 2 hafta gecikmem olmuştu kan negatif idrar da negatif di Ultasona gittim her şey iyi sadece stresten oluyor dedi stresle hamile kalamazsın demişti bu arada gecikme varsa hamilelik yoksa bana dedi bu gecikme zamanları dahi hamile kalma oranın çok yüksek demişti ama ben hamile olabilirim diye hiç denememiştik. stresren uzak olun ne zaman Rahat olursanız Rabbim o zaman evlat verir İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip eylesin

Ne durumdasınız bende şuan öyleyim hamile misiniz acaba tüm yaptığım testler pozitif kan negatif çıktı

Back
X