İdrar testim pozitif kan testim negatif

Yaelha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
37
7
36
30
Iyi aksamlar hanimlar be pazar günu hastalanmam gerekirken hastalanmadim idrar testi yaptim ilk basta tek çizgi bekleyince 2 çizgi oldu hastahaneye gidip kan verdim 2.30 beta hcg bugüne kadar idrar testi yapiyorum hepsinde silik 2 çizgi bugün yine kan verdim 2.30 şimdi tekrar idrar testi yaptim silik 2 çizgi nolcak şimdi ben gebemiyim

Eklentiler

• 16727755543823568737587468859435.webp
    16727755543823568737587468859435.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 298
Benimde aynısı olmuştu. Umarım sen gebesindir istiyorsan tabi. Ama idrar yolu enfeksiyonu pozitif verebiliyor diyen var. Artımed marka ile yapmıştım kesinlikle önermiyorum beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Sonuç regl olmuştum.

Benimde aynısı olmuştu. Umarım sen gebesindir istiyorsan tabi. Ama idrar yolu enfeksiyonu pozitif verebiliyor diyen var. Artımed marka ile yapmıştım kesinlikle önermiyorum beni çok hayal kırıklığına uğrattı. Sonuç regl olmuştum.
Bende artimed markayla yaptim 2 tanesini birtanesi farklı marka ve o markadada silik çizgi idi napsam sabah 3 gün olucak adetim geçeli erken olurdum geç olmazdım

Bende artimed markayla yaptim 2 tanesini birtanesi farklı marka ve o markadada silik çizgi idi napsam sabah 3 gün olucak adetim geçeli erken olurdum geç olmazdım
idrarda çıkacak olsa kanda çoktan çıkardı malesef

Psikolojik olabilir belirtiler

Tatlım umutlanma derim. Zor biliyorum,aynısını yaşadım. Ama kan net sonuç.

Kan testi eger adet olmazsam tekrar versemmi
Ver tabi. Geç döllenme hikayesi çok burda. Kanda 20.günlük gecikmeyle öğrenen var. Ama demek istediğim kan idrara göre çok daha net bir sonuç.

Iyi aksamlar hanimlar be pazar günu hastalanmam gerekirken hastalanmadim idrar testi yaptim ilk basta tek çizgi bekleyince 2 çizgi oldu hastahaneye gidip kan verdim 2.30 beta hcg bugüne kadar idrar testi yapiyorum hepsinde silik 2 çizgi bugün yine kan verdim 2.30 şimdi tekrar idrar testi yaptim silik 2 çizgi nolcak şimdi ben gebemiyim
Çizginin ilk 5 dakikada çıkması gerekiyor. Testleriniz hatalı. Başka marka da deneyin ama olsa kanda belli olurdu. Başıma geldi böyle yalancı pozitif…

beklediğinde cıkan cızgıyı onemseme. test fotosu atmıssın ya o testı kacıncı dakikada cektin? hem dagılmıs pembe alana hem sarılık var. tertemız beyaz uzerıne bı pembe cızgı olmalı. 5 10 dk arası bekle 20. dk bıle kuruma cızgısıdır.cok damlatma 3 damla max herzaman. kanda yoksa yoktur ama adetıne varsa daha hala umıt var tabi

Çizginin ilk 5 dakikada çıkması gerekiyor. Testleriniz hatalı. Başka marka da deneyin ama olsa kanda belli olurdu. Başıma geldi böyle yalancı pozitif…
Kuzum sen n'aptın?C-life kullanıyordun en son sanırım görmüştüm forumda.

Canim insAllah gonlune gore olur ama ayni sey benimde basima geldi hatta doktorun yaptigi idrar testimde pozitif cikmisti ama kanda <3 cikiyordu negatif tum belirtilerim vardi adetim 6 gun gecikmisti sonra idrar yolu enfeksiyonu oldugum cikmisti malesef o yuzden testlerde pozitif cikiyormus ilaca basladim gecti 4 gun sonrasindada adet olmustum

Kuzum sen n'aptın?C-life kullanıyordun en son sanırım görmüştüm forumda.
Evet evet devam. İlk kutuda gebelik oluşmadı ama adetim 28.günde geldi çok şükür. İkinci kutuya başladım.Yeniden hormon verdim. Tiroidlerim sıkıntılıymış. Endokrin doktoruna sevk etti. O da tiroid ilacı verdi. Sırada insülin direncim var ama hemen buna ilaç vermicem dedi. Beslenmeyle,hareket ve sporla önce sen halletmeye çalış dedi. Yani kısacası sorunum tiroidmiş ve hiçkimse demedi bugüne kadar. Doktorlar başından savıyor zaten yoğunluktan. Allah yüzüme güldü bu ay.

Evet evet devam. İlk kutuda gebelik oluşmadı ama adetim 28.günde geldi çok şükür. İkinci kutuya başladım.Yeniden hormon verdim. Tiroidlerim sıkıntılıymış. Endokrin doktoruna sevk etti. O da tiroid ilacı verdi. Sırada insülin direncim var ama hemen buna ilaç vermicem dedi. Beslenmeyle,hareket ve sporla önce sen halletmeye çalış dedi. Yani kısacası sorunum tiroidmiş ve hiçkimse demedi bugüne kadar. Doktorlar başından savıyor zaten yoğunluktan. Allah yüzüme güldü bu ay.
Ben de yeni bir Dr başladım. Çok ilgiliymiş. Önceki Dr bişey yok deyip klomen yazdı sadece. Ben de umutluyum bu Dr dan. Başımızın tacı hepsi ama bazıları gerçekten konuşmaya mecalsiz. İnşallah hayırlısıyla en güzel haberi alırız ikimizde 🧡

Back
X