İdrar testim pozitif kan testim negatif

Ben de yeni bir Dr başladım. Çok ilgiliymiş. Önceki Dr bişey yok deyip klomen yazdı sadece. Ben de umutluyum bu Dr dan. Başımızın tacı hepsi ama bazıları gerçekten konuşmaya mecalsiz. İnşallah hayırlısıyla en güzel haberi alırız ikimizde 🧡
Kesinlikle öyle. Bana kimse klomen vermedi ama ihtiyacın var da demediler. Bu sefer hormonlarım düzelmişti şükürler olsun,ben clife a bağladım ama 🤷🏻‍♀️ Allah bilir. Sadece tiroid ve insülin direncimi çözmem lazım. Ama direncim de düşmüş. Önceki hormonumda 4 tü şimdi 3 çıktı 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kesinlikle öyle. Bana kimse klomen vermedi ama ihtiyacın var da demediler. Bu sefer hormonlarım düzelmişti şükürler olsun,ben clife a bağladım ama 🤷🏻‍♀️ Allah bilir. Sadece tiroid ve insülin direncimi çözmem lazım. Ama direncim de düşmüş. Önceki hormonumda 4 tü şimdi 3 çıktı 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ay ne diyosunnn çok sevindim... 🥰 Önceki Dr lar dememişti yani tiroid ile ilgili bir şey öyle mi? Biz mi söylemeliyiz anlamadım ki şuna da bakalım diye

beklediğinde cıkan cızgıyı onemseme. test fotosu atmıssın ya o testı kacıncı dakikada cektin? hem dagılmıs pembe alana hem sarılık var. tertemız beyaz uzerıne bı pembe cızgı olmalı. 5 10 dk arası bekle 20. dk bıle kuruma cızgısıdır.cok damlatma 3 damla max herzaman. kanda yoksa yoktur ama adetıne varsa daha hala umıt var tabi
Ilk 5.dakikanin içinde böyle oldu 10.dakikaya yakinda resimledim
Adetim 3gün geçti

Ay ne diyosunnn çok sevindim... 🥰 Önceki Dr lar dememişti yani tiroid ile ilgili bir şey öyle mi? Biz mi söylemeliyiz anlamadım ki şuna da bakalım diye
Çok sağol😍 demedi valla. Eylülde verdiğim hormonda da 4 küsürdü. Şimdi bi tık daha yükselmiş. Bu doktor söyledi endokrine gitmemi. Öylelikle öğrendim. Eylül ayında yönlendirilme olsaydı beni 3 ay geri atmazdı mesela. Şimdiye çoktan halletmiş olacaktım tiroidi ama her işte vardır bi hayır. Rabbim doğru zamana yaklaştırıyor hissediyorum 🙏🏼

Çok sağol😍 demedi valla. Eylülde verdiğim hormonda da 4 küsürdü. Şimdi bi tık daha yükselmiş. Bu doktor söyledi endokrine gitmemi. Öylelikle öğrendim. Eylül ayında yönlendirilme olsaydı beni 3 ay geri atmazdı mesela. Şimdiye çoktan halletmiş olacaktım tiroidi ama her işte vardır bi hayır. Rabbim doğru zamana yaklaştırıyor hissediyorum 🙏🏼
Doğru söylüyorsun. Sebepler dünyası burası,çok inanıyorum. Muhakkak çoğu zaman göremediğimiz nice hayırlar gizlidir. Bu forumda en çok evlat sahibi olmasını istediğim kişilerdensin. Gönlünce olsun🤲

Doğru söylüyorsun. Sebepler dünyası burası,çok inanıyorum. Muhakkak çoğu zaman göremediğimiz nice hayırlar gizlidir. Bu forumda en çok evlat sahibi olmasını istediğim kişilerdensin. Gönlünce olsun🤲
Yaaaa Allah razı olsun♥️ İnşaAllah senin,benim ve diğer herkesin gönlünce olsun ama önce sağlıklı sonra hayırlı bi evlat 🤲🏼♥️

Iyi aksamlar hanimlar be pazar günu hastalanmam gerekirken hastalanmadim idrar testi yaptim ilk basta tek çizgi bekleyince 2 çizgi oldu hastahaneye gidip kan verdim 2.30 beta hcg bugüne kadar idrar testi yapiyorum hepsinde silik 2 çizgi bugün yine kan verdim 2.30 şimdi tekrar idrar testi yaptim silik 2 çizgi nolcak şimdi ben gebemiyim
Test bozuk. Kan sonucu konusuda hastanelerin alt sınırları değişir. Kimisinin alt sınırı 1.20 kimsiinin 2.30 kimisinin 0.1 şuan gebelik olduğunu sanmıyorum

Kizlar konuyu kapatayim kimyasal gebelikle sonuçlandım :( 4 ocakta regl oldum doktor kimyasal gebelik oldugunu söyledi

Back
X