idrar testim pozitif. kanda negatif dendi. yardimm

Silik felanda degil ustelik baya koyu. Kan testi yaptirdigimda biraz daha silikti. Boyle bisey yasayan varmi???

ben de hamile olduğumu hal ve hareketlerimden içimde oluşan hareketlilikten hissettim. ve yanılmadım. adetim 2 gün geçti idrar testi yaptık tahmin ettiğim gibi pozitif çıktı. ve çok koyu idi silinik de değildi. daha sonra ulturasyonda baktılar 4 buçuk haftalıkken gördüler bebeğimi.

Benim adetim 7 gun gecti. Kanda bakildiginda 4 gun gecmisti negatif dendi. Dun yine idrar testi yaptim aninda ikinci cizgi cikti.

Benim adetim 7 gun gecti. Kanda bakildiginda 4 gun gecmisti negatif dendi. Dun yine idrar testi yaptim aninda ikinci cizgi cikti.

canım benim de idrar pozitif çıkıyordu 5 test yapmıştım kanda negatif çıktı adetim gelmeyince başka bi hastanede yaptırdım kanda pozitif çıktı bu sefer... anlıycan kan testini yanlış yapabiliyorlar idrarda farklı markalarla denedim gitgide koyulaştı benim de kan testini başka bi hastanede tekrarla istersen...

Bende baska markalarla denedim hep pozitif. Birazdan doktora gidicem cok sagolun. Alttan bakilirsa kese gorulurmu acaba

ben 4 hafta 4 günlüktüm ilk bakıldığında üstten zor da olsa gördü alttan büyük ihtimalle görünür canım... hayırlı olsun diyeyim canım Allah kucağına almayı nasip etsin... benimle aynı kaderi paylaşarak öğreneceksin bebeğini muhtemelen... hala kızıyorum o doktora bi sürü idrarda pozitif çıkmış kanda yanlışlık olabilir demedi muayene bile etmedi kesin yok bişi dedi ama ben inanmadığım için ilaç falan kullanmadım allahtan...

50'nin altındaki kan değerine negatif diyor doktorlar.22 çıktı sonucum doktorum gebelik yok dedi.Bir gün arayla kanı tekrarladım 98e yükseldi.O zaman inandı doktorum hamile olduğuma.Bazen biz onların öğreticileri olabiliyoruz.
Hamileliğin hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim:16:

Back
X