- Konu Sahibi tatlicadi55
Silik felanda degil ustelik baya koyu. Kan testi yaptirdigimda biraz daha silikti. Boyle bisey yasayan varmi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik felanda degil ustelik baya koyu. Kan testi yaptirdigimda biraz daha silikti. Boyle bisey yasayan varmi???
Benim adetim 7 gun gecti. Kanda bakildiginda 4 gun gecmisti negatif dendi. Dun yine idrar testi yaptim aninda ikinci cizgi cikti.
Bende baska markalarla denedim hep pozitif. Birazdan doktora gidicem cok sagolun. Alttan bakilirsa kese gorulurmu acaba
Bende baska markalarla denedim hep pozitif. Birazdan doktora gidicem cok sagolun. Alttan bakilirsa kese gorulurmu acaba
Hamileyimmm arkadaslar. Pazartesi Kan testim 288 cikti. Yani test yanlis deglmiss cok sukur![]()
Hamileyimmm arkadaslar. Pazartesi Kan testim 288 cikti. Yani test yanlis deglmiss cok sukur![]()