İdrar testim silik çıktı

Probasak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
40
7
16
28
Arkadaşlar çok heycanlıyım ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde 7 gün süren adetim bu ay 3 gün sürdü baya normal kanamam oldu ama. Sonra ki iki gün kahverengi bir akıntım oldu çok az. Test yaptım yaptıgım tesler hep silik çıkıyor sizce hamilemiyim. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20210919_090013.webp
    IMG_20210919_090013.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 80
Arkadaşlar çok heycanlıyım ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde 7 gün süren adetim bu ay 3 gün sürdü baya normal kanamam oldu ama. Sonra ki iki gün kahverengi bir akıntım oldu çok az. Test yaptım yaptıgım tesler hep silik çıkıyor sizce hamilemiyim. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
%99 evet😇 kuruma çizgisi değil çizgi bayağı pembe belirgin 30 üstü değeriniz çıkar yarın kan verirseniz 😍

ayy var gibiii kan testi verirsen çok daha rahat edersin
inşallahh hamilesin inşallahh bu mutluluğunu yaşarsın 🎈
olmasada üzülme sakınn vardır bundada bir hayıır

ayy var gibiii kan testi verirsen çok daha rahat edersin
inşallahh hamilesin inşallahh bu mutluluğunu yaşarsın 🎈
olmasada üzülme sakınn vardır bundada bir hayıır
Çok teşekkür ederim canım. Ama dedigim gibi sonuç olmassa gene heves yaptım diye uzulcem

Çok teşekkür ederim canım. Ama dedigim gibi sonuç olmassa gene heves yaptım diye uzulcem
hepimizde oluyor öyle bendede oluyor ama bak ben hala bekliyorum nasipp bu işler
allah bizi sınıyor demekki belkide hala sınav yaşıyoruz

teste göre hamilesiniz 🤰💕 gününüz geçtiyse emin olmak için kan testi vermeden erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz. Benim de böyle silik çıktı erken gebelik testiyle emin olduktan sonra kan verdim. Eğer istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah 🤲

teste göre hamilesiniz 🤰💕 gününüz geçtiyse emin olmak için kan testi vermeden erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz. Benim de böyle silik çıktı erken gebelik testiyle emin olduktan sonra kan verdim. Eğer istiyorsanız Rabbim nasip etsin inşallah 🤲
Günüm geçmedi iste normal günümde adet oldum kısa sürdü ama normal kanamam oldu sonra siyah bi lekelenme oldu adetim bittikten sonra hemen test yaptım silik çıktı

Back
X