İdrar testim silik çıktı

Probasak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
40
7
16
28
Arkadaşlar çok heycanlıyım ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde 7 gün süren adetim bu ay 3 gün sürdü baya normal kanamam oldu ama. Sonra ki iki gün kahverengi bir akıntım oldu çok az. Test yaptım yaptıgım tesler hep silik çıkıyor sizce hamilemiyim. Yorum yaparsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar çok heycanlıyım ve yardımınıza ihtiyacım var. Normalde 7 gün süren adetim bu ay 3 gün sürdü baya normal kanamam oldu ama. Sonra ki iki gün kahverengi bir akıntım oldu çok az. Test yaptım yaptıgım tesler hep silik çıkıyor sizce hamilemiyim. Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Testinizi atarsanız bir şeyler söyleyebiliriz . BaZen o ikinci çizgi kuruma çizgisi de olabiliyor

Burdan bakabilirsin

Eklentiler

• 16321679097968307398069240091864.webp
    16321679097968307398069240091864.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 127
ben çok çok daha silik bir testle öğrendim. inşallah hamilesinizdir. kan testi verin.

Hemen belirgin oldu ama t bölgesi 5 dk filan beklemedim kafamın kariştığı nokta adet te oldum ondan sonra tes yaptım bu çıktı
Canım benim arkadaşım hamile iken 2 ay adet gördü olabiliyor öyle yine de kan testi ver bence :)

Hemen belirgin oldu ama t bölgesi 5 dk filan beklemedim kafamın kariştığı nokta adet te oldum ondan sonra tes yaptım bu çıktı
5 dk’dan kasıt testi yaptınız bu silik çizgi ilk birkaç dakika içinde mi çıktı yoksa üzerinden saatler sonra mı? Benim de testi yapıp negatif çıkıp testi atmayıp saatler sonra baktığımda silik çizgi oluşmuştu bu kuruma çizgisi oluyor. Ama sizinki çok belirgin, hamile olabilirsiniz. Benim hiç başıma gelmedi ama üstüne görme diye bir durum var.

Kimyasal geçirmiş de olabilirsiniz, eğer öyleyse regl olmaniza rağmen, beta henuz sifirlanmadigi icin pozitif cikmaya devam edebilir. Ama üstüne gorme de olabilir, yerlesme kanamasi seklinde. 1-2 gun daha testte artış bakın, cizgi daha belirgin oluyorsa kan verin. Siliklesiyorsa sifirlaniyor demektir.

5 dk’dan kasıt testi yaptınız bu silik çizgi ilk birkaç dakika içinde mi çıktı yoksa üzerinden saatler sonra mı? Benim de testi yapıp negatif çıkıp testi atmayıp saatler sonra baktığımda silik çizgi oluşmuştu bu kuruma çizgisi oluyor. Ama sizinki çok belirgin, hamile olabilirsiniz. Benim hiç başıma gelmedi ama üstüne görme diye bir durum var.
Testi yapıyorum c bölgesi belirginlesiyor ardından hemen t de böyle silik ve bi kac tane yaptım test hepsindede silik bu sekilde. Hani beklemiyorum zaten hemen belirgin oluyor 1 dk icinde

Bence var gibi bir şeyler gittikçe koyulaşıyorsa kimyasal değildir. Takip ettin mi bugün😊

Back
X