Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin daha gecmediyse biraz bekle canim...erkenden cikmayabilir moralin bosuna bozulmasin...ama adetim hala yok nede belirtilerim! neden boyle oldu ya`??? cok istiyorum yavrumu kucagima almak...ya olmassa diyorum...ben galiba depresyona giricem ya...sağlık olsun canım,canını sıkma sen gelecek ay olur inşallah.bende adet günümdeyim test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum gülüm.
Bazen idrarda çıkmayabiliyor istersen bir dra git ve kan testi yaptır eğer birşey yoksada dr ona göre ilaç verecektir adet olman için.İnşallah rabbim en kısa zamanda tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
bende bu zmana kadar kaç tane test aldım bilmem hiç çift çizgi göremedim...her şeye rağmen umut var hep olacak ...rabbim nasip edecek göreceksin biz özel anneleriz isyan etmeden rabbime sığınıyorum ...
seninde boyle 11 gun gecikmen oldumu yada oluyormu??
amin! ya bi kac kiside okudum adet sokucu ilac vermis doktor ama megersem hamileymis ve bebegini kaybetmis...arkadaslar moralim cok bozuk!
bende bu zmana kadar kaç tane test aldım bilmem hiç çift çizgi göremedim...her şeye rağmen umut var hep olacak ...rabbim nasip edecek göreceksin biz özel anneleriz isyan etmeden rabbime sığınıyorum ...
merhaba,
canim ya bir kan tahlili yaptir, adet gecikmesi bu kadar uzun sürü olurmu?? bence bir kan tahlili yaptir bence... Insallah hamilesindir... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah..
sevgiler
a canım benim ne güzel dedin kız hakket öyle özeliz biz.bekliyoruz beklediğimize değecek bacım.ha şöyle biraz dirayetli olalım.
gelcek elbet acık naz yapıyolar işte.
ay ben sana ne diyim ya beni guldurdun ya helal olsun yaaa
kanda gebelik olup olmadığına bakmadan zaten söktürücü vermez normal bir doktor, haa veriyosa da siz kullanmadan önce kan testi yaptırın ve doktorunuzu değiştirin..
inşallah bebiş yoldadır, değilse de kısmet, vakti değilmiş demek ki daha
gül tabi bacım,amaaaaan napayım canım sağolsun bi daha ki aya de geç değilsende.
belkide hamilesindir du bakalım kan testi yaptırıveririsin gelmezse adet.