idrar testim yine NEGATIFFF :(((

sağlık olsun canım,canını sıkma sen gelecek ay olur inşallah.bende adet günümdeyim test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum gülüm.

Bazen idrarda çıkmayabiliyor istersen bir dra git ve kan testi yaptır eğer birşey yoksada dr ona göre ilaç verecektir adet olman için.İnşallah rabbim en kısa zamanda tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

sağlık olsun canım,canını sıkma sen gelecek ay olur inşallah.bende adet günümdeyim test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum gülüm.
adetin daha gecmediyse biraz bekle canim...erkenden cikmayabilir moralin bosuna bozulmasin...ama adetim hala yok nede belirtilerim! neden boyle oldu ya`??? cok istiyorum yavrumu kucagima almak...ya olmassa diyorum...ben galiba depresyona giricem ya...:43:

Bazen idrarda çıkmayabiliyor istersen bir dra git ve kan testi yaptır eğer birşey yoksada dr ona göre ilaç verecektir adet olman için.İnşallah rabbim en kısa zamanda tüm bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

amin! ya bi kac kiside okudum adet sokucu ilac vermis doktor ama megersem hamileymis ve bebegini kaybetmis...arkadaslar moralim cok bozuk!

bende bu zmana kadar kaç tane test aldım bilmem hiç çift çizgi göremedim...her şeye rağmen umut var hep olacak ...rabbim nasip edecek göreceksin biz özel anneleriz isyan etmeden rabbime sığınıyorum ...

ama sen neden kan testi yaptırmıyosun canım?11 gün az bi zaman değilki.bence git bi kan testi ver.benim adet günüm bugün3-4 gün önce yaptım idrar testi tabiki negatif çıktı ama şötle bi durumum var tatlım,5 gündür kahverengi akıntı geliyor.hem koyu hem sıvı ne olduğunu çözemedim.hep düzenlidir adetim halbuki.ve adet günümde olmama rağmen hiç belirtim yok.göğüslerim ağrırdı o yok misal.kasık ağrısı göğüslerde şişkinlik yok bende karar veremedim gülüm ne olduğuna.

merhaba,

canim ya bir kan tahlili yaptir, adet gecikmesi bu kadar uzun sürü olurmu?? bence bir kan tahlili yaptir bence... Insallah hamilesindir... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah..

sevgiler

amin! ya bi kac kiside okudum adet sokucu ilac vermis doktor ama megersem hamileymis ve bebegini kaybetmis...arkadaslar moralim cok bozuk!

kanda gebelik olup olmadığına bakmadan zaten söktürücü vermez normal bir doktor, haa veriyosa da siz kullanmadan önce kan testi yaptırın ve doktorunuzu değiştirin..
inşallah bebiş yoldadır, değilse de kısmet, vakti değilmiş demek ki daha

Son düzenleme:
bende bu zmana kadar kaç tane test aldım bilmem hiç çift çizgi göremedim...her şeye rağmen umut var hep olacak ...rabbim nasip edecek göreceksin biz özel anneleriz isyan etmeden rabbime sığınıyorum ...

a canım benim ne güzel dedin kız hakket öyle özeliz biz.bekliyoruz beklediğimize değecek bacım.ha şöyle biraz dirayetli olalım.
gelcek elbet acık naz yapıyolar işte.

merhaba,

canim ya bir kan tahlili yaptir, adet gecikmesi bu kadar uzun sürü olurmu?? bence bir kan tahlili yaptir bence... Insallah hamilesindir... Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah..

sevgiler

Amin canim...ya bole bu kadar gecikmesi neden olabilirki? pazartesi gunu jinekologumu arayip randevu alicam kan testi icin ama yinede herseye ragmen hamile olabilirmiyim sence yok bende baska bi sorunmu var?

kanda gebelik olup olmadığına bakmadan zaten söktürücü vermez normal bir doktor, haa veriyosa da siz kullanmadan önce kan testi yaptırın ve doktorunuzu değiştirin..
inşallah bebiş yoldadır, değilse de kısmet, vakti değilmiş demek ki daha

pazartesi arayip randevu allicam insallah...ama yinede umidimi kaybetmek istemiyorum ben! her namazimda dua ediyorum Allahin sana iyi bi kul banada hayirli bir evlat ver diye...herseye ragmen yani negatif idrara ragmen hamile olabilirmiyim??

bugun kendimi cok yordum ve kasiklarimdaki ve belimdeki agrilar artti! ve akinti degil ama damar seklinde kahverengi geldi wc de...(ayrintilar icin kusura bakma!)

ay semincimde burdaymış,hoşgeldin bacım.ayağımı sürüdüm bak çıkıp çıkıp geldiler.
haydi bakalım bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:32::32::32:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Back
X