Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 gun sonra yaptim ama olsa cikmaz miydiyok gibi erken gebelik testi ile dener misin
Tabiki çıkardı negatif bu45 gun sonra yaptim ama olsa cikmaz miydi
öncelikle teşekkürler sizce test bozuk görünüyor mu peki ya da olup çıkmama durumj var mıdırTabiki çıkardı negatif bu
Bozuk olabilir belki ama sonuç olarak 45 gün çok fazla adet görmediniz miöncelikle teşekkürler sizce test bozuk görünüyor mu peki ya da olup çıkmama durumj var mıdır
iki kez gördüm yani eğer reglse afedersinizde yoğun ve pihtili kanamam oldu fakat ustune gorme diye bir seyler okudumBozuk olabilir belki ama sonuç olarak 45 gün çok fazla adet görmediniz mi
bozuk olsa değişik çizgiler olmaz mıydıBozuk olabilir belki ama sonuç olarak 45 gün çok fazla adet görmediniz mi
Üstüne görme pıhtılı olmaz yalnış biliyorsunuz benceiki kez gördüm yani eğer reglse afedersinizde yoğun ve pihtili kanamam oldu fakat ustune gorme diye bir seyler okudum
doğrudur bilmiyorum ayrıntılı sadece emin olamadım test yaptımÜstüne görme pıhtılı olmaz yalnış biliyorsunuz bence
Pembe ya da kahverengi akıntı oluyor 2 3 gün sürebiliyor ama dediğim gibi akıntı şeklindedoğrudur bilmiyorum ayrıntılı sadece emin olamadım test yaptım
benimkisi yogundu 6 gun surduPembe ya da kahverengi akıntı oluyor 2 3 gün sürebiliyor ama dediğim gibi akıntı şeklinde
ama sey diye okumuştum bir bayanda normal regl gibi 3 ay sürmüş meselabenimkisi yogundu 6 gun surdu
Bu bildiğin adet kanaması. Bu şartlar altında şu an gebelik olması söz konusu dahi olamazbenimkisi yogundu 6 gun surdu
testimi yorumlar misiniz pekiBu bildiğin adet kanaması. Bu şartlar altında şu an gebelik olması söz konusu dahi olamaz
Testiniz de negatif rahat oluntestimi yorumlar misiniz peki
yeniden yapmama gerek yok yani degil miTestiniz de negatif rahat olun