Gebeliğe Hazırlık İdrar testime bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese adetime 4 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu bu sabah dayanamayıp test yaptım ilk 2 3 dakikada böyle oldu sizce varmı bişey

Eklentiler

• 16342390959388675079288706562912.webp
    16342390959388675079288706562912.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 197
Selam aleyküm hayırlı akşamlar herkese adetime 4 gün var ama bu ay erken yumurtlama oldu bu sabah dayanamayıp test yaptım ilk 2 3 dakikada böyle oldu sizce varmı bişey
Ben gördüm silik çizgiyi ama kaset testlerde pek belli olmuyor, erken gebelik testi yaprsanız daha kesin olur. Hayırlısı olsun şimdiden ☺️

Yumurtlamadan 12 gun sonra erken gebelik testinde 15 gunden sonrada net bir sekilde normal testte görünür varsa🙏

Ben gördüm silik çizgiyi ama kaset testlerde pek belli olmuyor, erken gebelik testi yaprsanız daha kesin olur. Hayırlısı olsun şimdiden ☺️
Elimde bu testlerden var denyincem çıkarsa pazartesi kan vercem

Bunda çizgi yok ki kendi çizgisi bence. Bende biraz önce yaptım böyle çıktı, yok yani.

A.selam canim sankim var gibi testi tekrarla inşallah mucizen seninledir 🥲❣️🌼

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar inşallah hayırlısıyla vardır çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X