İDrar testimi yorumlar mısınız?sizce hamile miyim

Can'ım merhaba ben de daha bu hafta aynı şeyi yaşadım. Çok yerde okudum ve yaşayanlara sordum soluk çıkması hamilesin demek benim kan testim de bunu yalanlamadı çok şükür Testin soluk çıkması henüz hormonlarının tam yükselmemesiyle alakalı diye biliyorum
ama işte ben adet oldum adet olupta hamilelik olur mu ki

Canım eğer pıhtı geliyorsa dusuyor demek üzülme diğer ay hamile kalma şansın daha yüksek doktorlar kimyasal gebeligi iyi olarak görüyorlar birincisi esin ve sende sorun olmadığını gösteriyor ikincisi rahmini temizliyor bende temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim herkese duyurduk ağustos 2 de kimyasal olduğunu öğrendik dustu tekrar adet görmeden hamile kaldim çok şükür üzülme yani Rabbim isteyince her turlu olur şimdi bunu kafandan sil çok zor ama yapmalisin yoksa ikincisinde sıkıntı yasarsin
Kimyasal gebelikten nekadar sonra hamile kaldiniz bende temmuzda yasadim 1 ay korundum ama 2.ayim hala gebelik yok umudumu yitiroyoru canim skiliyor.1
Sinde hemen oldu bu.sefer neden olmuyor

Kimyasal gebelikten nekadar sonra hamile kaldiniz bende temmuzda yasadim 1 ay korundum ama 2.ayim hala gebelik yok umudumu yitiroyoru canim skiliyor.1
Sinde hemen oldu bu.sefer neden olmuyor
Ben kimyasal dan sonra korunmadim ki gerek te yok normal dusuk degil çünkü test yapmasak hamile oldugumuzu bile bilemiycektik o yüzden ertesi ay hemen hamile kaldim stres yapma stres en kötüsü çünkü kocana her sabah keçi boynuzu pekmezi yedirt kendinde her sabah aç karnına yeşil incir ye hallolur Allah in izni ile olumlu dusuk olumlu olsun inşallah sende en yakın zamanda hamile kalirsin tekrar

Back
X