Gebeliğe Hazırlık İdrar testin pozifit ama kan tahlili verdim Beta hcg 46,92 cıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oysbal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
55
7
16
30
8DF7D50F-85F9-4964-9793-5BA15119E4B0.webp
Hamilemiyorum ? Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu ?

Eklentiler

• 258CF36D-4D1F-4CF7-8E9F-457EC1734638.webp
    258CF36D-4D1F-4CF7-8E9F-457EC1734638.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 222
  • BCB868C3-2038-472C-88F1-1872C578CCEF.webp
    BCB868C3-2038-472C-88F1-1872C578CCEF.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Hamilemiyorum ? Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu ?
Canım zaten betanin 5 ten büyük olması hamilelik anlamina geliyor. Testin silik de olsa çıkmış. Kan değerin demekki daha yeni tuttuğu için bu rakamlarda. 2 gun sonra yenile kan tahlilini en az iki katina çıkarsa sağlıklı gebeliğin habercisi. Hayırlı olsun bana da dua et bende bebiş istiyorum:anne:

Hamlsn cnm tebrik ederim 2 günde bir tekrarla benmde testm böleydi kan değrm 9 du düşktü kimyasal oldu sennki iyi cnm :)

Canım zaten betanin 5 ten büyük olması hamilelik anlamina geliyor. Testin silik de olsa çıkmış. Kan değerin demekki daha yeni tuttuğu için bu rakamlarda. 2 gun sonra yenile kan tahlilini en az iki katina çıkarsa sağlıklı gebeliğin habercisi. Hayırlı olsun bana da dua et bende bebiş istiyorum:anne:
İnşallah hamişindir her dualarımda yer alacaksınız rabbim isteyen herkese nasip etsin..

İn
İnşallah hamileyimdir o kdr cok istiyorum ki doktora gösteremedim sonucu ama 1.20 negatif de yazıyor aklım cok karıştı

Tekrar bakabilir misiniz sonucu da koydum

bence testte zaten 2. çizgi var çok silik .
Tebrikler

C
canım bende anlamıyorum ki bugun kan tahlili verdim sonucu bu o 1,20 olanda bugunun sanırım
1.20 kafami karıştırdı ama ustteki önemli bence. Gebelik olmasa oyle bir deger çıkmazdı , sadece 1.20 lik olan negatifi belirtmek için yazılırdı diye düşünüyorum. Tebrik ederim perşembe günü testi tekrarla ama artıp artmadığını kontrol et

Teşekkür
1.20 kafami karıştırdı ama ustteki önemli bence. Gebelik olmasa oyle bir deger çıkmazdı , sadece 1.20 lik olan negatifi belirtmek için yazılırdı diye düşünüyorum. Tebrik ederim perşembe günü testi tekrarla ama artıp artmadığını kontrol et
tesekkür ederim inşallah hamişimdir ☺️

canım ben iki tane idrar testi yaptım ikisi de pozitif bugun kan testi yaptırdım beta hcg 1.20 ve beta hcg 46.92 yazıyor bende anlamadım
Cnm bu mümkün değil. 2 bhcg olmaz ki ilk defs gördm tc olmıcak şekilde çekip koysana bakalm cnm

Back
X