İdrar testinde 2. Çizgi silik

Bayan Esen

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
185
65
18
31
Merhabalar. 4 aylık evliyim. Adetlerim şimdiye kadar hep düzenliydi, 1 2 gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi. Bu ay 4 gün gecikti ve bende test alıp denedim bu sabah 2. çizgi gözle görünür derecede silik çıktı. Daha önce de çok denemiştim fakat hiç böyle olmamıştı. Sizce yanılma payı olabilir mi hastaneye gitmeli miyim?

Bence hamilesin canim yarin sabah ilk idrarinla tekrar dene yine cikarsa kan testi yaptir simdiden hayirli olsun :)

Merhabalar. 4 aylık evliyim. Adetlerim şimdiye kadar hep düzenliydi, 1 2 gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi. Bu ay 4 gün gecikti ve bende test alıp denedim bu sabah 2. çizgi gözle görünür derecede silik çıktı. Daha önce de çok denemiştim fakat hiç böyle olmamıştı. Sizce yanılma payı olabilir mi hastaneye gitmeli miyim?
Canim idrar testleride % 90 dogru sonuc verir.Silik cikmissa hamilesin,benimde 5 gun gecikti test yptim pozitif,kandada pozitif cikti.3 haftalik hamileyim simdi.Testin resmini yukleyebilirmisin cnm ?

Bu şekilde

Eklentiler

• 14807629528371371954496.webp
    14807629528371371954496.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 170
Sabaha kadar dayanamicam :) Şimdi gidicem acile. Bir kaç gündür böbreklerimde de ağrı var ilaç kullanmak istemedim. Bahanem olur :)

Yani diğeri gibi pek net değildi bende heveslenmek istemedim açıkçası. Şuan yok değilsim deseler inanırım :)

Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin. Erken olduğunu biliyorum ama ya hiç olmazsa diye korkarım hep. Sağlıkla İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Kız ne yaptın hangi günler yaptınız biz çalışıyoruz bu çizgi için be :KK45::KK71:

Ne siligi sen silik görmedin:KK70:. Bayagi bayagi belli. Hayirli olsun. Saglicakla kucagina al.

:D diğerinden farklı olduğu için tereddütte kalıyor insan bakalım kan testi de hayırla sonuçlansın inanıcam :)

Back
X