Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar biraz önce idrar testi yaptım ikinci çizgide beyaz gölge gibi bişey vardı adet günüm dündü ama 3 gün önce 1,5 gün süren bi lekelenme gibi bişey oldu böyle beyaz çizgi gören varmıydı lütfen yardım edinnn :2::2:
canım ikinci çizgiyi rahat görebildiysen sorun yok. o beyazlık tahlilden kaynaklanıyor olabilir. istersen başka bir test alıp tekrar yap için rahat olsun. ama büyük bir ihtimalle hamilesin.
hııı. anladım. çizginin kırmızımsı çizgi olması gerekiyor. azda olsa gözle görünür olması lazım. ümidini kesme bu ay olmazsa birdahaki aya kısmetse. İnşallah bebişine tez zamanda kavuşursun.
evet testte sorun vardır geçen ay bende test yaptım adet günüm gelmeden senin gibi beyaz çizgi varmış gibi görünüyodu o hemen hemen çoğu teste oluyo çizgi çıkıcak yeri belirtmek amaçlı sanırım bide silik çizgileri dikkate almayalım silik çizgi çıkınca 1-2 gün sonra tekrar test yapalım çünkü geçen ay sabah idrar testi yaptım adet günüm gelmeden ikinci çizgi silik çıktı hamileyim sanıp sevindim emin olmak için 2gün sonra tekrar idrar testi yaptım ama hiç bi şekilde silikte olsa ikinci bir çizgi çıkmadı ve 2gün gecikmeli adet oldum