İdrar Testinde Hamilelik En Erken Ne Zaman Belli Olur?

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Bu ay hamilelik planladık. Adetime 6 gün var. Yaptığım testler sonucu kan phtılaşması çıkmıştı o yüzden korkuyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim an iğneye başlamam gerekiyor. Sağlık ocağında kan testi 3 güne belli oluyormuş ben şimdi idrar testi yapsam belli olur mu ki acaba ?

Bir hafta kala öğrenen de var 1 hafta sonra anca çıkan da var canim. O kisiye gore degisiyor. Suan idrarda cikmayabilir büyük ihtimalle. 2~3gun kala kanda baktirman en garantisi

Bu ay hamilelik planladık. Adetime 6 gün var. Yaptığım testler sonucu kan phtılaşması çıkmıştı o yüzden korkuyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim an iğneye başlamam gerekiyor. Sağlık ocağında kan testi 3 güne belli oluyormuş ben şimdi idrar testi yapsam belli olur mu ki acaba ?
19.gun yumurtlamistim. Adete 4 gun kala idrarda ogrendim. 5 gun kala idrar deneyemedm sehrdisindaydim.

acile gidip adetinin geçtiğini kan testi yapmak istediğini söyleyerek yaptir.

3 gün kala bende idrar testinde öğrendim kanda yumurtlama gününden 10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum

Back
X