Idrar testinde ikinci çizgi silik cikarsa

Eklentiler

• 20160422_175134-1.webp
    20160422_175134-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 2.589
Hamilesn. Bnmde ilki böle silik çoktı ertsi gn ikincisi tek çizgi çıkmştı ama bekliyodm ondn ertsi hün gittim kan testi yaptm hamileydm. Erken oldgu zamn öle oluyo. Hayrlı olsn inşaAllah :)

Yani cnm. Sabah gene yapsan erken se eger gene negatf cıkablir. En iyisi kan testi. Bn yaptmdada öle silk çıktı emn olmk için ikincsni yaptm ertsi gnü tek çzgi çıktı. Gttm kn testi yaptrfm 3 haftalk oldgu için öle çıkmş idrarda. Hadi hayrlı haberlrnide verrsn inşaAllah :)

İnşaAllah. Rabbm hayrlısıyla güzl haber almanı hamileliğini snra evladnı kucagna almayı nasip etsin inşaAllah. Güzl haberlerle artk :):)

Bugun arkadasimda evde test yapti cok silik ikinci cizgiyi gordu kan testi yaptirdi hemen ve sonuc pozitif glb bi kac gun ara ile dogurucaz:)

Slm umarim hamilesinizdir.birsey sorucam cift cizgi cikan testte idrari damlatir damlatmaz ciktimi biraz daginik girunuyor fotografta .bi sure bekleyince bzn oyle oluyor ya

Canm bnm erkk bebiş. Ben mesela ilk kızımı yaptm beklemiyodm kızmda süpriz oldu. İdrarı damltr damlatmz iki kıpkırmızı çift çizgi çıktım hmn. Şimdi oğlmdada yaptm ilk kırmzı çıktı snra ikincsi silk çıktı yavas cıktı ikincsi braz. Ama çok şükr smdi 20i4 haftalığız :) :)

bir_minik_mucize33 bir_minik_mucize33 insallah hamilesindir ama test bozuk gibi gorunuyor.
Benimde testim boyle cikti benim cizgim daginik degil daha netti. Beyaz kismida seninki gibi sararmisti. Ve hamile degildim. Insalllahhh sen hamilesindr ama yarin ilk idrarinla testi tekrarla....

Bu sabah testi tekrarladim fakat maalesef tek cizgi cikti.. Sanirim test yanlis cikti.. Pazartesini bekleyip kan vermek en iyisi en azindan sonucu kesin alirim :/

Bu sabah testi tekrarladim fakat maalesef tek cizgi cikti.. Sanirim test yanlis cikti.. Pazartesini bekleyip kan vermek en iyisi en azindan sonucu kesin alirim :/

Bende onu dicektim canim sanirim test bozuk cunku sabit inen bir cizgi degilde daginik cizgi var bende de cok silikti ama duz bir cizgiydi. Umarim gonlunden gecen olur.. :KK200:

Back
X