Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallahhAma hala inanamıyorum.çünkü bu ay 7.denememiz ve göğüslerimde ağrı var bide regl olcakmışım gibi bir his.ama dün ağzımda böle tuhaf bir tat vardı metalik.bilemiyorum.busefer olsun inşallah
İnşallahhAma hala inanamıyorum.çünkü bu ay 7.denememiz ve göğüslerimde ağrı var bide regl olcakmışım gibi bir his.ama dün ağzımda böle tuhaf bir tat vardı metalik.bilemiyorum.busefer olsun inşallah
canım adet günüde benim ki bu kadar bile belli değildi o zaman hiç ümit etmemiştim ama 5 gün geçti hala adet olmayınca yaptığım teste baya belli oldu tabi o bile tam bir kırmızı çizgi değildi, belli ki senin ki de minnak bir şey şimdi ama herşeye rağmen kan testi ile keesin ümitlen derim hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın sağlıkla...
tatlım benim daha silikti bebek anne rahmine yeni ulaştığı zaman ikinci çizgi böyle silik gibi oluyor dediğim gibi benim daha silikti cuma yapmıştım böyleydi pazartesi kan verdim en fazla 1 hafta en az 2 günlük gebesiniz demişti doktor hanım şimdi 4 aylık olduk çok şükür :) tebrik ederim gebesin yani sende pazartesi kan ver :)