İdrar testinde, ikinci çizginin iz şeklinde olması

mrveyldzpndk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
686
1.226
63
35
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Haziran ayında yoğun kanamadan dolayı 5 haftalık gebeliğim sonlandı. Ardından doktorumuz 1 ay ara verin dedi. Bu ay ovülasyon günlerimizi değerlendirdik. Reglime 5-6 gün kala idrar testi yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı.. durumu benim gibi olupta hamile kalan arkadaşlarımız var mı ??

Eklentiler

• F2B9C743-485D-490C-9E1E-475F43392379.webp
    F2B9C743-485D-490C-9E1E-475F43392379.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 201
  • 1571EA54-FD58-4F12-B51D-38BCEEC663D2.webp
    1571EA54-FD58-4F12-B51D-38BCEEC663D2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 180
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Haziran ayında yoğun kanamadan dolayı 5 haftalık gebeliğim sonlandı. Ardından doktorumuz 1 ay ara verin dedi. Bu ay ovülasyon günlerimizi değerlendirdik. Reglime 5-6 gün kala idrar testi yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı.. durumu benim gibi olupta hamile kalan arkadaşlarımız var mı ??
Ben cizgi göremedim 🙁 zaten gebelik olsa bile testin doğru sonuc vermesi icin erken. Bide erken testlerede %100 güvenme ben günümde normal testle ögrendim. Kan en doğru sonuc ama idrar icinde gecikmeyi beklemeni öneriyorum. Umarım gönlüne göre olur, Allah kucağını doldursun. 🙏

Ben çizgi göremedim ayrıca çok erken yapmşsn testi canım..

5-6 gun oncesi cok erken. erken gebelik testlerinde bile cikmasi garanti degil. arkasindaki islanan serit belli olmus. gebelik olsa pembemsi oluyor. renk degisimi gerekli yani. o gordugunuz ikinci seridin yeri. Allah gonlunuze gore versin.

Arkadaşlar benimde 26 27 ağustos regli tarihim bende test yapmak istiyorum bi çok insan erken gebelik testiyle öğrenmiş napmalıyim sizce yarın yapsam mı

Ya işte bende Ümit ettim,belki çizgi çıkar diye.. psikolojik olarak sanki gebeliğin belirtilerini yaşıyorum. Düşükte koku hassasiyetim çok vardı. Baktım yine var testi yapayım dedim. Aslında çizgi var ama görmek için bayağı bi çaba harcıyorsunuz :)

Erken yaptığın için belşi belirsiz çıkmış çizgi. Bence 3 4 gün bekle bi daha yap. Benimde adetime 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet olmam gereken gün 1 damla turuncumsu leke geldi ondan 2 gün sonra yaptığımda belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı 6 gün gecikmeden sonra bhcg 373 çıkmıştı kanda.

Yaptığımda 7 gün vardı, ertesi gün normal gebelik testi yaptım modada çok zor görünecek şekilde çıktı. Bir sonraki gün tekrar yaptım ve görünmedi. Yani adetime 4 gün kala yaptığımda çizgi görülmedi.ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Yarın regli günüm umarım olmam...

Yaptığımda 7 gün vardı, ertesi gün normal gebelik testi yaptım modada çok zor görünecek şekilde çıktı. Bir sonraki gün tekrar yaptım ve görünmedi. Yani adetime 4 gün kala yaptığımda çizgi görülmedi.ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Yarın regli günüm umarım olmam...
Artık çok net çıkmalıydı testte. Bence kan ver canım kesin olsun

Arkadaşlar merhaba, yani yapmadığım şey kalmadı. Silik çizgide gördüm, çamaşır suyu, limon suyu testidir hepsini yaptım hepsine göre hamileydim. Ama gerçekler kötü adet oldum ve betam 0,180

Arkadaşlar merhaba, yani yapmadığım şey kalmadı. Silik çizgide gördüm, çamaşır suyu, limon suyu testidir hepsini yaptım hepsine göre hamileydim. Ama gerçekler kötü adet oldum ve betam 0,180
Hakkında hayırlısı olsun işte bu yüzden idrarda koyuluk takibi yapmadan kan verilmemeli. Bir daha ki aya inşallah canım

Back
X