- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi mrveyldzpndk
-
Ben cizgi göremedimArkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Haziran ayında yoğun kanamadan dolayı 5 haftalık gebeliğim sonlandı. Ardından doktorumuz 1 ay ara verin dedi. Bu ay ovülasyon günlerimizi değerlendirdik. Reglime 5-6 gün kala idrar testi yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı.. durumu benim gibi olupta hamile kalan arkadaşlarımız var mı ??
Benimde 28 i görünüyor bende yaptım ama çıkmadı zatenArkadaşlar benimde 26 27 ağustos regli tarihim bende test yapmak istiyorum bi çok insan erken gebelik testiyle öğrenmiş napmalıyim sizce yarın yapsam mı
Bekleyelim bari napalım canım son hafta gecmiyo gercekten yaa inşallah nasip olur isteyen herkese ❤Benimde 28 i görünüyor bende yaptım ama çıkmadı zaten
Siz ne kadardır uğraşıyorsunuz acaba ??Bekleyelim bari napalım canım son hafta gecmiyo gercekten yaa inşallah nasip olur isteyen herkese ❤
Erken yaptığın için belşi belirsiz çıkmış çizgi. Bence 3 4 gün bekle bi daha yap. Benimde adetime 2 gün kala yapmıştım negatif çıkmıştı. Adet olmam gereken gün 1 damla turuncumsu leke geldi ondan 2 gün sonra yaptığımda belli belirsiz silik çizgi çıkmıştı 6 gün gecikmeden sonra bhcg 373 çıkmıştı kanda.Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Haziran ayında yoğun kanamadan dolayı 5 haftalık gebeliğim sonlandı. Ardından doktorumuz 1 ay ara verin dedi. Bu ay ovülasyon günlerimizi değerlendirdik. Reglime 5-6 gün kala idrar testi yaptım ve belli belirsiz bir çizgi çıktı.. durumu benim gibi olupta hamile kalan arkadaşlarımız var mı ??
Artık çok net çıkmalıydı testte. Bence kan ver canım kesin olsunYaptığımda 7 gün vardı, ertesi gün normal gebelik testi yaptım modada çok zor görünecek şekilde çıktı. Bir sonraki gün tekrar yaptım ve görünmedi. Yani adetime 4 gün kala yaptığımda çizgi görülmedi.ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Yarın regli günüm umarım olmam...
Canım bekle daha adet tarihin gelmemiş. Hayırlısı olsun adet günün geçince yeniden bi test yaparsınBi yandanda kandaki Negatif sonucunu görmek istemiyorum.. ne bileyim çok kötü bi ruh halim var
Hakkında hayırlısı olsun işte bu yüzden idrarda koyuluk takibi yapmadan kan verilmemeli. Bir daha ki aya inşallah canımArkadaşlar merhaba, yani yapmadığım şey kalmadı. Silik çizgide gördüm, çamaşır suyu, limon suyu testidir hepsini yaptım hepsine göre hamileydim. Ama gerçekler kötü adet oldum ve betam 0,180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?