Idrar testinde pembelik

Mrym025

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
20
-7
36
28
Merhaba kızlar adetime 5 gun vardi test yaptim ikinci cizgi cok az pembe gozuktu suan adetime 2 gun var dayanamadim tekrar yaptim bu sefer daha bi pembe cikti ikinci cizgi testler bunlar sizce hamilemiyim cok umutlandim ama daha adetime 2 gun var

Eklentiler

• 20190723_171420.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 172
  • Screenshot_20190723-183247.webp
    9 KB · Görüntüleme: 173
Bu son hali 15 dakikada falan oldu

Eklentiler

• 20190723_184019.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 144
İnşaallah hamileisinizdir, tekrar yapın sabah AC karnına

Insallah ama ikincide baya belirginlesince cok umitlendik

Merhaba kızlar adetime 5 gun vardi test yaptim ikinci cizgi cok az pembe gozuktu suan adetime 2 gun var dayanamadim tekrar yaptim bu sefer daha bi pembe cikti ikinci cizgi testler bunlar sizce hamilemiyim cok umutlandim ama daha adetime 2 gun var
Kan testi yaptırın en doğru sonuç çıkar

Insallah kızlar bende öyle dusunuyorum Allahin izniyle 2 gun sonra kan testide yaptiricam bakalim dua edin benim icin

Adete 4 gun kala benımde böyle cıktı su Allahın izniyle devam ederse hamıleyım bence sende hamilesin kanda kesin cıkar benım adete 4 gun kala 80 cıktı bak test bu

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0020.webp
    20 KB · Görüntüleme: 88
Hamileymisim kızlar rabbim bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…