İdrar testinde silik beyaz çizgi? ACİL

ikra06

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
15
1
6
35
Ankara
Arkadaşlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü:25:

Arkadaşlar çok garip bir durum yaşıyorum, idrar testi yaptım ve ışıkta belirgin beyaz bir çizgi gördüm control çizgisi çok net pembe hatta kırmızı ama test kısmında beyaz bir çizgi var,Hamile olabilir miyim? Yoksa bu çizgi zaten testte olan pozitiflik durumunda pembeleşmesi gereken bir çizgi mi? Yardımcı olursanız sevinirim,boşa ümitlenmek istemem çünkü:25:

silik cıkıyosaa hamilesinnnnnnnnnnn :52::52::52::52:
cabuk sabah git kan verrr ayyyyyyy darısı basımaaaaa :43::43::43:

Tatlım o testin çizgisi olamsın çünkü ışıkta belirgin ve beyaz pembe değil hiç pembelik yok :(:44::44::44:

burdan okuyarak ögrendigim kadarıyla silik cıkması henüz yeni gebe oldugundan
sen koşş doktorunaa haydiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52:

Yani o çizgi testtte zaten var olan çizgi mi bilemedim gerçekten silikte olsa biraz pembelik olamsı gerekmiyor mu çok tuhaf bir durumum var ama heycanlandım bak şimdi

eses07 iinşallah öyledir ben bir test daha yapacağım sonucu ilk sana söyleyeceğim olursa =) ama umudum %1 gerçekten =) Ben PCO hastasıyım ayrıca 6aylık evliyim biraz zor =)

silikte olduysa çıktıysa hamilesin. bana da aynısı oldu. silik çıktı. inanamadım ama kan testinde
doğru olduğu kanıtlandı :) hemen kan testi yaptır hayırlı olsun bebişin canım :)

canım benim konumdada görebilirsin ilkinde bende de silik çizgiydi ve cücüğümm benimle şükür :D yarın sabah idrarına tekrarla muhtemelen pempe çıkacaktır hihiii hayırlı olsun şimdidennn:52:

silikte olduysa çıktıysa hamilesin. bana da aynısı oldu. silik çıktı. inanamadım ama kan testinde
doğru olduğu kanıtlandı :) hemen kan testi yaptır hayırlı olsun bebişin canım :)

cnm cok mu bellydı czgı ısıkta bıle baksam zor gorunuyo

Kızlar gerçekten olabilir mi hiç beklemiyodum sizde de mi aynısı oldu BEYAZ ÇİZGİ yani hala inanmıyorum kusura bakmayın gerçekten pembe olmayan dikkatle bakılınca görünen beyaz bir çizgi miydi lütfeeennnnnnn

regline kaç gün var ya da geçti mi canım? benim regl 2gün varken yapmıştım
silikte olsa baya belli olan çizgiydi ışıkta karanlıkta baya belli oluyodu. eğer
çok erken yaptıysan testi o kadar silik olabilir.

canım benim konumdada görebilirsin ilkinde bende de silik çizgiydi ve cücüğümm benimle şükür :D yarın sabah idrarına tekrarla muhtemelen pempe çıkacaktır hihiii hayırlı olsun şimdidennn:52:

Canım inşallah,seninki de BEYAZ mıydı ışığa tutunca görünecek şekilde pembe miydi ;)

regline kaç gün var ya da geçti mi canım? benim regl 2gün varken yapmıştım
silikte olsa baya belli olan çizgiydi ışıkta karanlıkta baya belli oluyodu. eğer
çok erken yaptıysan testi o kadar silik olabilir.

cnm asılamamn 12. gunu adetım 1 ocakta oldum 30unda fln olmm gerekyo

Ben polikistik over hastasıyım ama evlendikten sonra hayatımda ilkkez adetlerim düzene girmişti bu sefere neredeyse 1 ay gecikti "geç gebelik" gibi şeyler okudum.. Hamilelik belirtileri yaşadım yerleşme gibi ço kaz kan geldi hep akıntım oldu adet oluyyorum gibi sancılarım oldu ateş basması vs. bilemiyorum :S

Bence testin çizgisidir o silik çıksa da hamilesin diyenlere inanmayın hemen sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. Ben de 2-3 defa negatif testle ne kadar üzülmüştüm. Bi keresinde eşim çizgi çıktığını kaybolduğunu bile söylemişti. Herhalde çok istediğimizden öyle görmek istiyoruz. İnşallah hamilesindir; ama bana değilsin gibi geliyor. Birkaç gün bekle tekrar dene o zaman anlarız doğrusunu.

Kızlar size bişey sorucam bu evdeki testlerde kesin doğru sonuç çıkıyor mu ya bn ilişkiden 1 ve 2.5 ay sonra yaptım nerdeyse tek çizgi çıktı ikiside

Kızlar size bişey sorucam bu evdeki testlerde kesin doğru sonuç çıkıyor mu ya bn ilişkiden 1 ve 2.5 ay sonra yaptım nerdeyse tek çizgi çıktı ikiside
Evet tabii ki evde yapılan idrar testleri doğru çıkıyor. Ben öyle öğrendim hamile olduğumu. İlişkiden ne kadar sonraydı bilmiyorum da adetim 1 gün geçmişti ve pozitif çıktı, hem de hızlı bi şekilde pembeleşti ikinci çizgi. Şok olmuştum.

Back
X