Merhaba ayın 17 sinde ilişkiye girdim geri çekilme yoluyla normalde de adet döngüm pek düzenli olmaz gecikir 26 sında olmam gerekirken 29 unda oldum 27 sinde de test yaptım ilkte eğer yanlış görmediysem 2. Bi çizgi yoktu ama çöpe atmak için baktığımda saatler sonra sanki bi çizgi var gibi ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi
bana var gibi geldi ya. sanki rengi pembe gibi. kuruma çizgisi gri olur çünkü. yarın sabah ilk idrarla ve mümkünse erken gebelik testi ile tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin :)
bana var gibi geldi ya. sanki rengi pembe gibi. kuruma çizgisi gri olur çünkü. yarın sabah ilk idrarla ve mümkünse erken gebelik testi ile tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin :)
Benim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalım
Benim testim günlerdir bekliyordu öyle hiç bakmamıştım ilk baktığımda da hatırladığım kadarıyla böyle bir çizgi yoktu ya da ben farketmedim tam aklıma geldi bakayım dedim üstünden günler geçti adet bile oldum baktım böyle birşey insanın içine ister istemez şüphe düşürüyor sabah olsun diye bekliyorum işte napalım
Benim ki yapar yapmaz böyle oldu.. dedim acaba çok istediğim için yanlış mı görüyorum gözlerim bana oyun mu oynuyot acaba diye düşündüm.. sonra dayanamadım eşime attım.. oda görmüş benim gördüğümü.. biz iki senedir deniyoduk zaten ama kısmet olmadı bi türlü.. inşallah bu kez olur.. o silik zor görünen çizgiyi bile görmek o kadar mutlu etti ki beni anlatamam.. bi yandan da kaptırmamaya çalışıyorum kendimi üzülmemek için.. hayırlısı bakalım
Buda suya tuttuktan sonraki hali sanki çizgi kaybolmuş gibi ya da bana mı öyle geliyorEki Görüntüle 3077599
Eki Görüntüle 3077601
Ben çizgiyi göremedim zaten saatler sonra 2. çizginin oluşması bir şey ifade etmiyor, ikinci çizgi anında çıkarsa pozitif demek. Umarım gönlünüzce olur.