İdrar testindeki koyuluk durumu ve kan testi sonucu

Mavisareg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
346
201
33
Hamis anneler ve hamis anne adaylari :)
Benim gibi bat i bekleyen arkadaşlara da örnek olması açısından idrar testinizde gördüğünüz koyulugu (mümkünse resim) ve yaptirdiginiz kan testi sonucunu paylaşabilir misiniz? :KK200::dua::KK3:

İdrar testi renk koyuluğu olmaz ki canim 2. Çizgi silik bile olsa zaten gebesin :) ben adet e 7 gün önce öğrendim ve bariz belli 2. Cizgiydi ama bu yumurtlama dan değişiyor kimi adetten sonra bile çok çok silik görüyor. Beta ya gelince de adet günümde 1310 cikmisti

38.25

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 198
Kizlar tesekkürler cevaplariniz icin. ben gecen ay kimyasal gecirmistim idrarda hic cikmadi kanda ogrendim. kan hem pahali hem de kanda cikinca daha cok umutlaniyor insan. en azindan bat sonrası bi hafta filan evden idrar testinin koyuluguyla takip yapılabilir. Allah evlatlarinizi kucagina almayi nasip etsin :)

Kizlar tesekkürler cevaplariniz icin. ben gecen ay kimyasal gecirmistim idrarda hic cikmadi kanda ogrendim. kan hem pahali hem de kanda cikinca daha cok umutlaniyor insan. en azindan bat sonrası bi hafta filan evden idrar testinin koyuluguyla takip yapılabilir. Allah evlatlarinizi kucagina almayi nasip etsin :)
İnşlh sende sağlıklıca evlat sahibi olursun Can'ım.

Back
X