Merhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?
Bugün adet olmam gerekiyordu canım.canım bu testlerde ilk 5-10 dk önemli,sonraki sonuç geçersiz oluyor zaten yazar üzerinde. hem renk çok dağılmış bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bi test yap. adetin ne kadar gecikti?
biliyorum zor ama 3-5 gün daha bekle canımBugün adet olmam gerekiyordu canım.
Merhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?[/QU
neden testi tekrarlamiyorsun canim;-) emin olmak adina.cok umitlendrmk istemem ama bence pozitif.bugun yapamiyorsan yarin sabah tekrar bakarsin sonucunu merak edyorum kolaygelsin![]()
Bence orda var biseler :) bidaha yapMerhaba, simdiden teşekkürler. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Öğleden sonra idrar testi yaptım. Tek çizgi çıktı. İki saatliğine dışarı çıktım, döndüğümde silik çizginin oluştuğunu gördüm. Sizce umutlanmali mıyım?
Uzun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum,İlk defa bir paylaşımda bulundum. İlgilendiginiz için çok teşekkür ederim.Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Çok üzücü oluyor. İnşallah dediğin gibidir canım. Ama bakarsın dayanamam testi tekrarlarım, o zaman mutlaka sonucu paylaşırım. Hayırlısı olsun insallah.
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Çok üzücü oluyor. İnşallah dediğin gibidir canım. Ama bakarsın dayanamam testi tekrarlarım, o zaman mutlaka sonucu paylaşırım. Hayırlısı olsun insallah.
İnşallah canım :)Evet canim dogru soyluyorsun hayirlisi bakalim guzel haberler verirsin insallah