Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik var ama elinde başka test varsa yap bence bunun içi tuhaf çıkmış hayalet çizgin var inşallah yanılmayız gözün aydın..Arkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney
Başıma ilk defa böyle bişiy geliyor sizlere danışmak istedim böyle bişiy yaşayan varmı diyrGebelik var ama elinde başka test varsa yap bence bunun içi tuhaf çıkmış hayalet çizgin var inşallah yanılmayız gözün aydın..
Bilemedim bende başka testimde yok şuan elimdeBozuk gibi bu test yenileyin
testi bozuk çıkan çok oluyor ama yeni alırsan tekrarlarsn erken gebelik testi al istersen.Başıma ilk defa böyle bişiy geliyor sizlere danışmak istedim böyle bişiy yaşayan varmı diyr
Tamam canım alayım baritesti bozuk çıkan çok oluyor ama yeni alırsan tekrarlarsn erken gebelik testi al istersen.
Prodoctor marka..
İlk kez böyle bir test gördüm . İkinci çizgi alttan mı görünüyorArkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney
Evet çıkan tek çizginin altında gibi bende çözemedimTamam canım alayım bari
Bu test bozuk ayrıca ben ikinci çizgiyi dahi göremedim ya fazla damlatmissiniz da olabilirsiniz ama geçersiz bu test sabah ilk idrar ile tekrar yapın benceArkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney
Bu hangi marka? Belki + şeklinde gosteren testlerden? Yani genelde o test farkli oluyor ama bunu da ilk defa gordum. Çunki dağilmişa da benzemiyor. Duzenli başlamjş duzenli bitmişArkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney
Tam 4 damla yazıyordu bende öyle yaptım test bozuk olabilir evet yenileyeceğim zaten inşallah vardırBu test bozuk ayrıca ben ikinci çizgiyi dahi göremedim ya fazla damlatmissiniz da olabilirsiniz ama geçersiz bu test sabah ilk idrar ile tekrar yapın bence
Albi testin adı canım benimde ilk defa başıma geldiBu hangi marka? Belki + şeklinde gosteren testlerden? Yani genelde o test farkli oluyor ama bunu da ilk defa gordum. Çunki dağilmişa da benzemiyor. Duzenli başlamjş duzenli bitmiş
negatif bu testler.Testim bozuk mu acaba ikisini üst üste yaptım birşey anlamadım