Gebeliğe Hazırlık İdrar testine bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mre 3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
88
25
38
27
Arkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney

Eklentiler

• 54B7F37E-CB1E-4264-BF56-F9B3F15C33E7.webp
    54B7F37E-CB1E-4264-BF56-F9B3F15C33E7.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 208
Arkadaşlar ben 30 eylülde çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden itibaren 14.günüm dayanamayıp gebelik testi yaptım idrarda böyle çıktı başına gelen oldumu sizce sonuç ney
Gebelik var ama elinde başka test varsa yap bence bunun içi tuhaf çıkmış hayalet çizgin var inşallah yanılmayız gözün aydın..

Gebelik var ama elinde başka test varsa yap bence bunun içi tuhaf çıkmış hayalet çizgin var inşallah yanılmayız gözün aydın..
Başıma ilk defa böyle bişiy geliyor sizlere danışmak istedim böyle bişiy yaşayan varmı diyr

İlk kez böyle bir test gördüm . İkinci çizgi alttan mı görünüyor 🤷‍♀️

Bu test bozuk ayrıca ben ikinci çizgiyi dahi göremedim ya fazla damlatmissiniz da olabilirsiniz ama geçersiz bu test sabah ilk idrar ile tekrar yapın bence

Bu hangi marka? Belki + şeklinde gosteren testlerden? Yani genelde o test farkli oluyor ama bunu da ilk defa gordum. Çunki dağilmişa da benzemiyor. Duzenli başlamjş duzenli bitmiş

Bu test bozuk ayrıca ben ikinci çizgiyi dahi göremedim ya fazla damlatmissiniz da olabilirsiniz ama geçersiz bu test sabah ilk idrar ile tekrar yapın bence
Tam 4 damla yazıyordu bende öyle yaptım test bozuk olabilir evet yenileyeceğim zaten inşallah vardır

Bu hangi marka? Belki + şeklinde gosteren testlerden? Yani genelde o test farkli oluyor ama bunu da ilk defa gordum. Çunki dağilmişa da benzemiyor. Duzenli başlamjş duzenli bitmiş
Albi testin adı canım benimde ilk defa başıma geldi

Test bozuk negatif gibi duruyor

Testim bozuk mu acaba ikisini üst üste yaptım birşey anlamadım

Eklentiler

• IMG20211027142649.webp
    IMG20211027142649.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 79
Back
X