S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 214 127 53 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #1 Herkese merhaba hamiş bayanlar idrar testinizi ne zaman yaptınız ? Adetten önce yaptıysanız adetten kaç gün önce yaptınız? Adetten sonra ise kaç gün sonra yaptınız? Ve kaset tipi ile mi etken gebelik testi ile mi yaptınız ?
Herkese merhaba hamiş bayanlar idrar testinizi ne zaman yaptınız ? Adetten önce yaptıysanız adetten kaç gün önce yaptınız? Adetten sonra ise kaç gün sonra yaptınız? Ve kaset tipi ile mi etken gebelik testi ile mi yaptınız ?
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #2 Kaset tipi test adetten 4 gün önce yaptım.
S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 214 127 53 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #3 ninio .!.: Kaset tipi test adetten 4 gün önce yaptım. Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu
ninio .!.: Kaset tipi test adetten 4 gün önce yaptım. Genişletmek için tıkla... Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu
ninio Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2020 500 645 53 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #4 suzannaz .!.: Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu Genişletmek için tıkla... Kaset testler çok ucuz olduğu için yanlış çıkabiliyor. Erken gebelik testi adetten 1 gün sonra kesin sonuc veriyor onu deneyin
suzannaz .!.: Herkeste aynı sonuç verir mi acaba ben yaptım negatif çıktı aman idrarı damltınca tek çizgi olan yer boyandı gibi kıpkırmızı oldu Genişletmek için tıkla... Kaset testler çok ucuz olduğu için yanlış çıkabiliyor. Erken gebelik testi adetten 1 gün sonra kesin sonuc veriyor onu deneyin
S suzannaz Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 214 127 53 26 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi suzannaz #5 ninio .!.: Kaset testler çok ucuz olduğu için yanlış çıkabiliyor. Erken gebelik testi adetten 1 gün sonra kesin sonuc veriyor onu deneyin Genişletmek için tıkla... Ay inşallah dua edin lütfen
ninio .!.: Kaset testler çok ucuz olduğu için yanlış çıkabiliyor. Erken gebelik testi adetten 1 gün sonra kesin sonuc veriyor onu deneyin Genişletmek için tıkla... Ay inşallah dua edin lütfen