İdrar testleri silik ama bebetime :(

qldn

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
512
85
318
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. Dün adetime 4 gün vardı. Ve pyro clinic idrar testini yaptım. Ve anında çok çok silik çizgi çıktı. Eşimde görebiliyor. Bugünde eşime test alırdım ama bebe time almış hemde bi sürü :KK43: yaptım ilk önce. Silik çıktı. İnternette bebe time hatalı test demiş herkes. Hemen aynı idrarla bir daha test yaptım yine bebe time. Oda silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Fotoğraflarda dünkünün çizgisi hiç belli olmuyor. Bugün ilk yaptığım testte hiç belli olmuyor fotoğrafta. Ama biz görebiliyoruz ikisinide. Bugün yaptığım 3.test fotoğrafta belli oluyor. Yardımcı olun lütfen sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :KK43: bugün Bata 3 gün var. Hastaneye gitme şansım bu sıralar yok malesef. Teşekkür ederim şimdiden.

Eklentiler

• 2015-08-25 12.06.19.webp
    2015-08-25 12.06.19.webp
    6 KB · Görüntüleme: 3.229
Son düzenleme:
canım bence bı fırsat bulup hemen hastaneye gtmelısın . cunku ben ıkı dusuk yaptım ve ıkısınde de o kadar sılıktı kı ıkıncı cızgı bence hamılesın ama doktora gtmelısın hemen

canım bence bı fırsat bulup hemen hastaneye gtmelısın . cunku ben ıkı dusuk yaptım ve ıkısınde de o kadar sılıktı kı ıkıncı cızgı bence hamılesın ama doktora gtmelısın hemen
İnşallah vardır ama sağlıklıdır :( adet günüm gelincr gitsem olmaz mı ki 3 gün kaldı

tatlım muhtemelen hamilesin hayırlı olsun :) korkma erken yaptığın için silik çizgiler bu gün yaptıysan ve koyulaşma varsa sorun yoktur. hemen doktora gitmen bişey ifade etmeyecek sadece sana önerim bir kan tahlili yaptırman bhcg değerin güzel çıkarsa doktora 5. haftanda gitmeni öneririm çünkü daha görünmez :)

tatlım muhtemelen hamilesin hayırlı olsun :) korkma erken yaptığın için silik çizgiler bu gün yaptıysan ve koyulaşma varsa sorun yoktur. hemen doktora gitmen bişey ifade etmeyecek sadece sana önerim bir kan tahlili yaptırman bhcg değerin güzel çıkarsa doktora 5. haftanda gitmeni öneririm çünkü daha görünmez :)
Ayy yorumunuzu okuyunca elim ayağım titredi inşallahh :) kan testi acillerde falan her yerde yapılıyor mu acaba? fotoğraf ekleyebildim ilk mesajıma aslında 3testte silik ama sadece birinin çizgisi görünüyor fotoğrafta. Ama bebetime işte markası :(

Ayy yorumunuzu okuyunca elim ayağım titredi inşallahh :) kan testi acillerde falan her yerde yapılıyor mu acaba? fotoğraf ekleyebildim ilk mesajıma aslında 3testte silik ama sadece birinin çizgisi görünüyor fotoğrafta. Ama bebetime işte markası :KK43:
bugün tekrar bir idrar testi yapıp fotosunu koyabilir misin canım bakalım :) ayrıca acilde ya da her hastanede yapılıyor kan testi :)

bugün tekrar bir idrar testi yapıp fotosunu koyabilir misin canım bakalım :) ayrıca acilde ya da her hastanede yapılıyor kan testi :)
Bugün iki tane yaptım zaten test yarın yine yapıcam yarın adete 2 gün kalmış olacak inşallah dahada koyulasır :) hastanede yaptırırsam illa muayene olmam gerekiyor mu yani doktor yanına gitmem gerekiyor mu? Burda randevusuz muayene olamıyoruz çünkü. Bi test içinde randevuya gerek var mı bilmiyorum sadece laboratuvardan halledemez miyim acaba

Siz iki haftalık gebeliğinizi nasıl öğrendiniz acaba 2. Haftada döllenme yeni oluşuyor diye biliyorum da

Bugün iki tane yaptım zaten test yarın yine yapıcam yarın adete 2 gün kalmış olacak inşallah dahada koyulasır :) hastanede yaptırırsam illa muayene olmam gerekiyor mu yani doktor yanına gitmem gerekiyor mu? Burda randevusuz muayene olamıyoruz çünkü. Bi test içinde randevuya gerek var mı bilmiyorum sadece laboratuvardan halledemez miyim acaba
hastanede doktor istek yaptığı için randevu alıp doktora gidip tahlil yaptırmak istediğini söylemen gerekiyor maalesef. bence yarın normal testini yap sen eğer koyulaşma çıkarsa kan tahlili için doktordan randevu alırsın. inşallah hamilesindir :)

Siz iki haftalık gebeliğinizi nasıl öğrendiniz acaba 2. Haftada döllenme yeni oluşuyor diye biliyorum da
benimkisi totem canım :) topikte arkadaşlarla yaptık. daha önce dört aylık bebeğimi kaybettim geçen ay da düşük yaşadım bekliyoruz işte nasip

benimkisi totem canım :) topikte arkadaşlarla yaptık. daha önce dört aylık bebeğimi kaybettim geçen ay da düşük yaşadım bekliyoruz işte nasip
Çok üzüldüm allah bi daha öyle bi acı yasatmasın inşallah sizinde sağlıklı ahlaklı akıllı evlatlarınız olsun inşallah. O zaman ben yarınki testimde pozitif çıkarsa sağlık ocağı varsa sağlık ocağına giditim yoksa randevu alıyım

Çok üzüldüm allah bi daha öyle bi acı yasatmasın inşallah sizinde sağlıklı ahlaklı akıllı evlatlarınız olsun inşallah. O zaman ben yarınki testimde pozitif çıkarsa sağlık ocağı varsa sağlık ocağına giditim yoksa randevu alıyım
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bebişi olacak :) sağlık ocağına da gidebilirsin ama sonuç geç çıkıyor bekleyebilirim dersen sorun yok :) hadi inşallah yarınki testin daha koyu çıkar:KK68:

Back
X