İdrar testleri silik ama bebetime :(

Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. Dün adetime 4 gün vardı. Ve pyro clinic idrar testini yaptım. Ve anında çok çok silik çizgi çıktı. Eşimde görebiliyor. Bugünde eşime test alırdım ama bebe time almış hemde bi sürü :KK43: yaptım ilk önce. Silik çıktı. İnternette bebe time hatalı test demiş herkes. Hemen aynı idrarla bir daha test yaptım yine bebe time. Oda silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Fotoğraflarda dünkünün çizgisi hiç belli olmuyor. Bugün ilk yaptığım testte hiç belli olmuyor fotoğrafta. Ama biz görebiliyoruz ikisinide. Bugün yaptığım 3.test fotoğrafta belli oluyor. Yardımcı olun lütfen sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :KK43: bugün Bata 3 gün var. Hastaneye gitme şansım bu sıralar yok malesef. Teşekkür ederim şimdiden.

En baştaki testte görunuyor net . hayırı olsun ... Allah hayırlı bır evlat nasip eylesin sana .. ( bana da ) :)

IMAG0898.webp
KIZLAR BAT A 1 GÜN VAR YAPTIĞIM TEST BU 2. ÇİZGİ YAN VE SİLİK BU NE ANLAMA GELİYOR ACİL CEVAP LÜTFEN....................

tekrar yaptım yine aynı buna benzer çıktı regl 1 gün geçti hala olmadım var mıdır sizce bebek ?

Bence bi kaç gün daha bekleyip kan testi yapın en kesin sonuç öyle belli oluyor insallaaahhh HAMİLESİNİZDİR:KK5:

Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptımonuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz

Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptımonuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz
Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin. Hcgnin sifirlandigindan emin olmak icin tekrar baktirirsan iyi olur. En azindan 5in altina dusmesi lazim.

Canım bnmde günüm geçti benmde bebe time almış eşim silik bile denmiucek gbi bende çok merak ediyorum acaba varmı diye bı baksana seninkide boylemiydi

Eklentiler

• IMG_20210917_193220.webp
    IMG_20210917_193220.webp
    3 KB · Görüntüleme: 168
Back
X