- 25 Ağustos 2015
- 37
- 9
- 1
- 37
Bu sefer hüsran olmaz inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer hüsran olmaz inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
HmmAmin amaa dayanamadım dün yaptım dediğim gibi hüsran :) :)
Hmmsabah mıyaptınız ilk idrarla
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var. Dün adetime 4 gün vardı. Ve pyro clinic idrar testini yaptım. Ve anında çok çok silik çizgi çıktı. Eşimde görebiliyor. Bugünde eşime test alırdım ama bebe time almış hemde bi sürüyaptım ilk önce. Silik çıktı. İnternette bebe time hatalı test demiş herkes. Hemen aynı idrarla bir daha test yaptım yine bebe time. Oda silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Fotoğraflarda dünkünün çizgisi hiç belli olmuyor. Bugün ilk yaptığım testte hiç belli olmuyor fotoğrafta. Ama biz görebiliyoruz ikisinide. Bugün yaptığım 3.test fotoğrafta belli oluyor. Yardımcı olun lütfen sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
bugün Bata 3 gün var. Hastaneye gitme şansım bu sıralar yok malesef. Teşekkür ederim şimdiden.
kızlar hamileyimEki Görüntüle 1632964 KIZLAR BAT A 1 GÜN VAR YAPTIĞIM TEST BU 2. ÇİZGİ YAN VE SİLİK BU NE ANLAMA GELİYOR ACİL CEVAP LÜTFEN....................
Hayirli olsun. Kanda mi cikti?kızlar hamileyim![]()
Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin. Hcgnin sifirlandigindan emin olmak icin tekrar baktirirsan iyi olur. En azindan 5in altina dusmesi lazim.Selam kızlar yeni üye oldum buraya size birseyler sormak istiyorum bundan tam 10 gün önce lekenmelerim oldu şüphelerim oldu hamilemiyim diye sonra adetim 4 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim beta 47.20 çıktı daha sonra ayin 9 unda adet görmeye başladım aşırı derecede kanamam oluyordu acile gittim tekrar bi tahlil verdim 43 çıktı şimdi adetim bitti düşükmu yaptımonuda bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada progesteron hapı kullanıyorum idrar testi yaptım bugün ama tek çizgi cikti hala hamile olabilirmiyim yoksa ddışgebelik mi llütfen yardımcı olurmusunuz