İdrar yanması

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba kızlar. 20 günden sonra eşimle ilişkiye girdik bence yanma var eşimde de var. Bende idrar yolu enfeksiyonu var yirmi gündür tedavi oluyordum. Acaba enfeksiyondan mı kaynaklı yoksa uzun aradan sonra tekrar olmasından mı kaynaklı. Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Son düzenleme:
Ya sizden yada eşinizden bulaşmış enfeksiyon birbirinize. Eşinizde ilaç falan kullanmalı.uzun süre olmadığı için değildir.

Ya sizden yada eşinizden bulaşmış enfeksiyon birbirinize. Eşinizde ilaç falan kullanmalı.uzun süre olmadığı için değildir.
Ya bende enfeksiyon var işte 20 gündür beraber olmadık o süreçte hem ilaç kullandım hemde uzaklastık bugün yaptık ben özellikle acayip rahaysız oldum 4'ümcü aya girdik bu enfeksiyın yüzünden evliliğimden bsy anlamadım sürekli nüksediyor ne yapmam lazım acaba hastanrye gidiyorum ilaç yazıyorlar kullanıyorum geçiyor bidaha baslıyor

Ya bende enfeksiyon var işte 20 gündür beraber olmadık o süreçte hem ilaç kullandım hemde uzaklastık bugün yaptık ben özellikle acayip rahaysız oldum 4'ümcü aya girdik bu enfeksiyın yüzünden evliliğimden bsy anlamadım sürekli nüksediyor ne yapmam lazım acaba hastanrye gidiyorum ilaç yazıyorlar kullanıyorum geçiyor bidaha baslıyor
O zaman eşiniz gidicek doktora. O bulastiriyodur size .

O zaman eşiniz gidicek doktora. O bulastiriyodur size .
O da bana bende yoktu beraber olduktan sonra oldu diyor onda yanma devam etmiyot ama bende ediyor ateşim var ayak tabanlarım acayip yanıyor bıktım vallahi 4 aydır evliyim bsy anlamadım

O da bana bende yoktu beraber olduktan sonra oldu diyor onda yanma devam etmiyot ama bende ediyor ateşim var ayak tabanlarım acayip yanıyor bıktım vallahi 4 aydır evliyim bsy anlamadım
Ateşte varsa enfeksiyonunuz var bobreklerinizde falan da olabilir idrarda yanma yapar o da. Başka doktora gidin

Back
X