İdrar yolları enfeksiyonu şişkinlik yapar mı

Eda diren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
16
5
1
27
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirdiniz mi ? Şişkinlik ve idrar renginde belirgin değişiklik oldu mu sizde de

İdrarım koyu ve acık degıldı ama cok bulanıktı ben 4 yıl cektım ve artık ameliyatlık boyuttaydım sonra kurlerle kurtuldum sıslık yapmadı hıc bende

Hangi kürleri kullandın, çok kötüyüm ya yanma oluyor idrar rengi resmen yeşile döndü. Karnım sürekli şiş. Antibiyotik kullanımından sanırım bağırsaklarım da bozuldu valla anacım ne yapacağımı şaşırdım iyice

2 hafta yapılacak haftada 2 gun yanı toplamda 4 defa yapılmış olacak cırılcıplak olacaksın ustunde bı battaniye olacak sadece 2 lt sut 1 bag maydanoz ıyıce kaynat sut soguyana kadar buhara otur ama hıc usutme buhar ıcını yakınca kalk bı otur bı kalk yani ben boyle yaptım sonrasında yemyeşil akıntı geldi bırdaha da hıc sıstıt olmadım 10 yıl gectı

Bende de idrar renginde değişme olmuştu ayrıca rahatsız edici şişkinlik hissi vardı.
Sürekli su içerek rahatlıyordum. Maydanoz suyu da içtim ama bana ağır geldi.
Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canım, bir deneyeyim bakalım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…