İdrar yollari enfeksiyonuu??

ojelikizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
101
15
38
Denizli
Kizlar uroloji bolumune acti kimse cevap yazmadi.
Bir sorum var, idrar yollari enfeksiyonu bas donmesi, halsizlik basta agirlik-baski, etrafi algilayamama, bas agrisi yapar mi?

Kizlar uroloji bolumune acti kimse cevap yazmadi.
Bir sorum var, idrar yollari enfeksiyonu bas donmesi, halsizlik basta agirlik-baski, etrafi algilayamama, bas agrisi yapar mi?
halsizlik ve mide bulantısı yapar bende ama herkesin vücut direnci ve acıya toleransı farklıdır toleransınız düşükse sancıya bağlı olarak baş ağrısı, algılamada zorluk da yaşayabilirsiniz geçmiş olsun

Yapar.Ben de çok gecirdm idrar yolları enfeksiyonu.mutlaka antibiotik kullanman lazım.kadın doğum uzmanına görün.gecmis olsun.

Yapar.Ben de çok gecirdm idrar yolları enfeksiyonu.mutlaka antibiotik kullanman lazım.kadın doğum uzmanına görün.gecmis olsun.

Gerçekten mi kizlar? Doktora gidicem ama h.sonu. 2 gun daha cekicem
bas donmesi, boyle donukluk etrafi algilayamama, bas agrisi yapiyor kafam dusecek gibi oluyor da bazilari yapmaz sadece mide bulantisi ates olur dedi ben de yasayan birileri varsa yardimci olur belki diye soruyorum

idrar yollari enfeksiyonu cok agırsa asitli bir icecek vardi hatiramiyorum beyaz pelet halinda o cozum olabilr. bir tarafinizi sabunlu suya dokundurmucaksiniz..agır bir sorun degil benim gibi arazide calisan tipler icin surekli oluyor ve proble degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…