• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar yolu enfeksiyonu oldum :(

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
arkadaşlar bu akşam idrar yolu enfeksıyonu oldum ve kum döküyorum. daha once olmuştum ordan bılıyorum.
sabah hastaneye gıdecegım gıdene kadar benı yatıştrması ıcın ne yapabılırım lütfen yardım...

Sıcak su torbası koyabilirsin ayağına, kesinlikle karnına ya da beline koyma!!
Böbreğinin ağrısını kesmesi için buscopan içebilirsin.. Geçmiş olsun

arkadaşlar bu akşam idrar yolu enfeksıyonu oldum ve kum döküyorum. daha once olmuştum ordan bılıyorum.
sabah hastaneye gıdecegım gıdene kadar benı yatıştrması ıcın ne yapabılırım lütfen yardım...

canım çok geçmiş olsun sıcak su çok işe yarıyor birde aktardan kiraz sapı ve mısır püskülünü al kaynat iç bak çok iyi gelcek allah yardımcın olsun

o cok kotu bi agri yaaa.
dogru pozisyonu bulup kıpırdama bence ben oyle yapiyodum.
kac kere apandisit sandim

Son düzenleme:
oo geçmiş olsun. kum hakkında bilgim yok yanlış yönlendirmiyim ancak idrar yolları enfeksiyonu geçirdim bende daha önce doktorun verdiği ilaçlar haricinde içtiğim suya elma sirkesi kattım birkaç damla bana iyi gelmişti. belki sizede gelir.

Kum doktugune eminmisin ona gore bitki soyliycem idrar yolu enfeksiyonu icin maydanoz suyu vucuttaki odemi ve iltahabi atar abartmamak kaydi ile gunde bir bardak tuketin

hastaneye gidene kadar bol su iç yeterli gidince zaten antibiyotik yazar

Aynı sorun bende de olmuştu. Kayınvalidem hemşire onun bana söylediklerinden bazılarını sıralıyorum;
* Bol bol su içmek
*Ilık suyla genital bölgeyi yıkamak ( kesinlikle sabun kullanmayın )
*Her tuvalet ihtiyacından sonra temizliğini önden arkaya doğru yapmak ve kurulamak
*Mısır püskülü kaynatıp suyunu içmek ( çok fazla tüketilmemesi gerekiyormuş )

Bir kaç şeyler daha söylemişti ama hatırlamıyorum tam olarak. İlk olduğu gece çok yanmam vardı hastaneye gittim iki taraftan da iğne yaptılar. Daha sonra bu sıraladıklarımı yaptım ve 2 günde kurtuldum. Çok kötü bir şey ya :( Sağlık çok önemli gerçekten.

Back
X