Kimyasal gebelikten sonra idrar yolu enfeksiyonum çıktı dün gittiğim dahiliye doktoru beni kadın doğum doktoruma da görünüp tekrar ona gelip ona göre ilaç yazıcağını söyledi fakat ben bu ay adet olduktan sonra ilaç kulanmak istiyorum çünkü bu ay hiç korunmadım acaba gebelik olabilir mi enfeksiyon varken
Dün kan testi de yaptı doktor negatif çıktı ama ben erken olduğunu düşünüyordum zaten çünkü daha adetime 11 gün var yumurtalama günüm 4 gün önceydi eğer kimyasal gebelikten sonra adetimde bir oynama olmamışsa tabi
Dün kan testi de yaptı doktor negatif çıktı ama ben erken olduğunu düşünüyordum zaten çünkü daha adetime 11 gün var yumurtalama günüm 4 gün önceydi eğer kimyasal gebelikten sonra adetimde bir oynama olmamışsa tabi
Aynen canım bende öyle yapıyorum ama şu var ki dün idrar testinde doktor idrarda kan ve kum gördüğünü söyledi enfeksiyonla beraber bu da beni korkutuyo anlayacağın ne yapacağımı bilemiyorum aklım çok karıştı ilaçlara başlasam mı yoksa beklesem mi bilemedim :/
Aynen canım bende öyle yapıyorum ama şu var ki dün idrar testinde doktor idrarda kan ve kum gördüğünü söyledi enfeksiyonla beraber bu da beni korkutuyo anlayacağın ne yapacağımı bilemiyorum aklım çok karıştı ilaçlara başlasam mı yoksa beklesem mi bilemedim :/
Böbreklerimde ağrıyordu galiba böbreklerden geliyo tam net bişiler demedi çünkü kadın doğum doktoruma da görünmemei istedi ya anlamadım sinirlerim bozuldu kimse net bişi demiyor hani daha adetime var diye hamile de olabilirm ilaçtan bahsetti bahsetti