Jinekoloji İdrar yolu enfeksiyonu ve balayı sistitine çözüm

naif blok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
2
1
1
28
Merhaba kızlar
Ben kendimce 3,4 yıldır beni yıldıran soruna çözüm buldum sizinle paylaşmak istiyorum .. _(SİRKE) _çünkü gerçekten zor bir durum bende işe yaradı umarım sizdede işe yarar .. her ilişkiden sonra sistit oluyordum doktora gidip antibiyotik alıp biraz düzelip tekrar ilişki sonrası tekrarlayan sistitle kısır bi döngü yaşıyordum .. öncelikle cranberry ekstratı kulladım 2 Ay düzenli işe yaramıştı ama bittiğinde tekrar sistit olmuştum sonrasında tekrar antibiyotikle atlattım ve bir sonraki ilişkimden önce alıç sirkesini 1 bardak suya 1,2 yemek kaşığı atıp içtim ve ilişki sonrasındada aynı şeyi yaptım .. tabi ilişki sonrası çok bekletmeden idrarınızı yapmaya özen gösterin ve duş aldıktan sonra gün içerisinde nioli yağını iç çamaşırınıza damlatmayı ihmal etmeyin ben bu şekilde çok şükür ki idrar yolu enfeksiyonu sorunumdan korunmayı öğrendim inşaallah sizede bi faydası olur buraya yazıp herkese bi faydası olsun istedim şuanda 5 6 aydır rahatım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…