idrar yolu enfeksiyonu yardım lütfen

L3YL4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
61
13
3
36
meraba sevgili anneler. 8 aylık bi kızım var ve bu geçirdiğimiz 4. idrar yolu enfeksiyonu. artık ne yapacağımı şaşırdım. temizliğine dikkat ediyorum kaka yaptıkdan sonra yıkıyorum..altını sık sık değiştiriyorum.. ama hala tekrarlıyor.koruyucu antibiyotiğe başlıcaz antibiyotik tedavisindrn sonra. bu durumda olan var mı yada geçiren var mı. sizler nasıl yapıyosunuz bakımını..acaba ben mi beceremiyorum artık kendimi suçluyorum.ayrıca bitkisel bi çözüm var mı bebek olduğu için tedirgin oluyorum..cevaplarınızı bekliyorum

Cok geçmiş olsun öncelikle. Benim oglum 16 aylik ve 7 aylikken tanistik enfeksiyonla 12.ayina kadar surekli tekrar etti cocugum mahfoluyo du resmen.careyi sunnet ettirmekle bulduk.12.ayindan sonra cok sukur olmadi ama surekli vücut bi mikrop uretiyo.bende snn gibi beceremiyorummu diyodum cok dikkat etmeme ragmen.ama.alakasi yok kendini yipratma bazi cocuklarin bunyesi boyle biz halaa her ay hastali geciriyoruz malesef.doktorlar.ne diyor size?

Cok geçmiş olsun öncelikle. Benim oglum 16 aylik ve 7 aylikken tanistik enfeksiyonla 12.ayina kadar surekli tekrar etti cocugum mahfoluyo du resmen.careyi sunnet ettirmekle bulduk.12.ayindan sonra cok sukur olmadi ama surekli vücut bi mikrop uretiyo.bende snn gibi beceremiyorummu diyodum cok dikkat etmeme ragmen.ama.alakasi yok kendini yipratma bazi cocuklarin bunyesi boyle biz halaa her ay hastali geciriyoruz malesef.doktorlar.ne diyor size?
doktor temizliğine dikkat ettikten sonra yapacağınız bişey yok diyo. kız çocuklarında sık görülürmüş..ama artık antibiyotiği kestiğimiz an enfeksiyoj çıkıyo..uykuları kalMadı iştahı gitti..çok zor bi durum..yapısal bi bozukluk yok dedi ultrason röntgen çekildi..ekoli diye bakteri çıkıyo kültürde..oda kakadan oluyomuş..artk bilmiyom ne yapacağımı..

Back
X