İdrar yolu enfk. İllaçlar vitaminler Ve cinsiyet gelin sohbet edelim 😇😇

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
48
Merhaba güzel anneler ve anne adayları doktorum dün bir sürü ilaç ve vitamin verdi magnezyum,d vitamini, kan hapı ve decavit özellikle çok büyük nasıl yutacağım bilmiyorum. Doktorumdan rica ettim şurup yada daha küçük birşey Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum ve korkuyorum aranızda kullanan var mı şase de verdi ekstra sizde bu durumları yaşayan var mı Öneri ve fikirleriniz neler dün cinsiyetini doktorumuzdan rica ettik kız lehine dedi bir ay sonra tekrar gel dedi yani 16. haftada kız diyip sonradan değişen var mı

Genelde 16 da belli olur ama benim doktorum 19da söyledi. İlkinde tahmin ettim ama net göstersin kendini demişti.

Bende bu konuda çok merak ediyorum özel deki doktorum erkek dedi sonra devlet Hastanesi'ne gittim ordaki doktor da 13+4 de erkek dedi 2hafta sonra kontrolüm var bende çok merak ediyorum sizin cinsiyet degisti mi . Bende de enfeksyon var ne yaptıysam geçmiyor .

Bana kız demişti kızım olduğunu öğrendik 17.haftada bende geçen gittim gene enfeksiyon vardı şaşe verdi ben denize giriyorum ondan oluyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…