bu konuyu bende doktoruma sormuştum çok detaya takılma demişti hem nasip değilse herbişey gebeliğe engeldir demişti.
sonra bi idrar testi istedi benden sonuç temiz çıktı nasıl oldu bende anlamadım tamam demekki geçmiş dedi ama şimdi ben bi üşütsem yanarım....
tesekkurler bende bu gün doktora gittim önce kan testi istedi pazartesi belli olcak. gebelik gibi bir durum varsa tedavi icin ilacvermesi sakıncalı mı?
birsey daha sorucam ben vajinusmus problemini asalı 4 ay oldu tedavide katganlastırıcı kulladım halende kullanıyorum (ty&ja su bazlı kayganlastırıcı)spermleri öldürdügü dogrumu?yada genel bir kontrolden gecmem icin erken mi acaba?
birsey daha sorucam ben vajinusmus problemini asalı 4 ay oldu tedavide katganlastırıcı kulladım halende kullanıyorum (ty&ja su bazlı kayganlastırıcı)spermleri öldürdügü dogrumu?yada genel bir kontrolden gecmem icin erken mi acaba?
selam tekrar bu tip ürünlerin üzerinde spermisid ibaresi varsa spermlere direkt olarak zarar verecek gebelik ihtimalini azaltacaktır. ancak üstesinden geldiğiniz problem oldukça önemli ve büyük bir şey başarmışsınız kendinize zaman tanıyın gebelik için daha sonra denemelerinize başlarsınız. ve o zamana kadar belki bu ürünlerin yardımına ihtiyacınız kalmamış olr.